29 maart: een avond met Wim Kieft

by • 7 maart 2019 • NieuwsComments (0)425

Herinnert u zich nog de oergezellige businesscafé avond met Bas Nijhuis. Op vrijdag 29 maart a.s. gaan we op herhaling. Deze avond zal Wim Kieft ons meenemen in zijn indrukwekkende uiterst succesvolle voetballoopbaan.

 

Hij kwam uit voor Ajax, PSV, Pisa, Torino en Bordeaux. Speelde 42 keer in Oranje, pakte met PSV in 1988 de Europa Cup 1, werd zes keer landskampioen en vier keer bekerwinnaar, was op zijn 19de al topscorer van Europa. Maar hij droeg ook bijna twintig jaar een groot geheim. Inmiddels volledig afgekickt bouwt Wim Kieft aan een nieuw leven. Na zijn carrière op het veld heeft hij gekozen voor een leven in de televisiestudio’s. Daar is hij een graag geziene gast die niet schuwt zijn mening te geven.

In een openhartig interview krijgen we een kijkje in zijn veelbewogen loopbaan en leren wij de man achter de voetballer kennen. Kortom ingrediënten genoeg voor een mooie avond. Meldt u nu aan voor de avond met Wim Kieft, start om 20.30. De toegang is gratis. Als u ook gebruik wil maken van het buffet; start om 18.30, meldt u hier dan apart voor aan. Graag tot 29 maart.

Lokatie: businessclub VV Katwijk

Meld u hier gelijk aan

 

Comments are closed.