Dick van der Plas nieuwe voorzitter vv katwijk

NIEUWE VOORZITTER BUSINESSCLUB STELT ZICH AAN U VOOR

by • 31 oktober 2014 • Businessclub, Foto's, Nieuws, sponsornieuwsComments (0)1547

Beste businessleden,

Op de vergadering van woensdag 29 oktober heeft er een wijziging plaatsgevonden in het bestuur van de businessclub. Tijdens deze vergadering heeft Mart Vergouwen de spreekwoordelijke voorzittershamer overgedragen aan de nieuwe voorzitter Dick vd Plas.

Even voorstellen….

Hoewel ik voor velen geen onbekende zal zijn, wil ik mij als kersverse voorzitter van de Businessclub Katwijk graag aan jullie voorstellen. Dick van der Plas, 49 lentes jong, getrouwd met Conny en trotse vader van 2 dochters. Ik ben een ‘geboren en getogen’ Katwijker en via mijn werk, maar ook privé, erg betrokken bij alles wat er in deze prachtige plaats gebeurt.

In het dagelijks leven ben ik algemeen directeur van KBM Groep, een familiebedrijf dat ik samen met mijn 2 broers mag leiden. Wij zijn als bedrijf actief op het gebied van bouw, projectontwikkeling, onderhoud en vastgoedexploitatie. KBM voert vooral projecten uit in de woningbouw en zorgsector. Daarnaast realiseren wij ook utiliteitsprojecten. Bijzonder trots zijn wij op de mooie opdracht voor de nieuwbouw van een prachtig combigebouw met tribune voor de vv Katwijk op sportpark De Krom.

Enige tijd geleden ben ik door Mart Vergouwen, nu voorzitter van de vereniging en toen nog voorzitter van de businessclub, benaderd of ik wellicht interesse had in een bestuursfunctie binnen de vereniging. Heb een weekend bedenktijd gevraagd en vervolgens mijn ‘jawoord’ gegeven. Tijdens de ledenvergadering op 17 oktober ben ik vervolgens toegetreden tot het verenigingsbestuur.

Binnen dat bestuur bekleed ik de functie van bestuurslid commerciële zaken, waarbij ik de belangen behartig van alle commerciële activiteiten in en rondom de Voetbalvereniging Katwijk. Vanuit die functie ben ik tevens voorzitter van de Businessclub Katwijk. Het bestuur wil door middel van deze dubbelrol de samenwerking tussen de vereniging en de businessclub verder versterken. Tenslotte maak ik samen met Mart Vergouwen, als vertegenwoordigers vanuit het bestuur van de vv Katwijk, deel uit van het bestuur van Stichting Topvoetbal Katwijk. Naast mijn werk, beschik ik over de nodige bestuurservaring bij diverse verenigingen en organisaties. Zo ben ik in het verleden ook al enige tijd bestuurslid geweest van de BC.

Met KBM zijn wij al jaren sponsor bij de vv Katwijk, waarvan maar liefst 8 jaar als hoofdsponsor. Bovenal voel ik me echter supporter en aanhanger van de club. In het verleden ben ik ook actief geweest als voetballer bij de vv Katwijk, maar in mij schuilde geen bijzonder begenadigd speler….

Ik heb er heel veel zin in om, samen met een enthousiaste groep mensen aan de slag te gaan om de BC op een nog hoger niveau te tillen. Zeker straks met een prachtige sponsorruimte in het nieuwe gebouw, zie ik veel mogelijkheden voor de bussinessclub en de gehele vereniging. Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om Mart Vergouwen te bedanken voor zijn inzet en bijdrage aan de BC in de afgelopen jaren. Hij heeft aangegeven nauw betrokken te willen blijven bij de activiteiten. Dat waardeer ik ten zeerste.

We gaan voor een mooie toekomst met deze prachtige club!

Forza Katwijk!

Dick van der Plas

Comments are closed.