5-sterrenavond Businessclub Katwijk weer groot succes

by • 23 mei 2017 • NieuwsComments (0)1318

Afgelopen vrijdag vond voor het 2e jaar op rij een “5-sterrenavond” in de fraaie Businessclub van vv Katwijk plaats. Het werd net als vorig jaar een spetterend feest na weer een mooi voetbalseizoen. Met hulp van Bas Dortmund van het bedrijf Levensgenieters.nl  en veel clubmensen was er weer een prachtige gevarieerde en zeer gezellige avond georganiseerd.

Tussen een uitstekend buffet door was er een vol programma georganiseerd, waardoor de businessclub tot diep in de nacht bomvol bleef.  Kees Jansma trapte af en kreeg direct de 135 aanwezigen aan zijn lippen met zijn goed opgebouwde verhaal van zijn belevenissen in de wereld van het profvoetbal.

Tussen het voorgerecht en het diner stond Erik van Muiswinkel, getogen in een shirt van VV Katwijk, op het podium . Met een fantastische conference, waarbij velen uit de sportwereld voorbij kwamen, kreeg Erik het voor elkaar dat bij velen de tranen van het lachen op hun gezicht stonden.

Met de komst van de uitstekende IJmuidense zangeres Esther de Haas, beter bekend als” Funky Diva Ezz” veranderde een deel van de businessclub in een dansvloer en eindigde de avond voor menigeen swingend. Voordat de gezellige avond echter afliep gaf de goede spreekstalmeester Hans Oudwater de microfoon aan Diek Parlevliet, hoofdsponsor en voorzitter van de Stichting Topvoetbal Katwijk.

Diek bedankte de aanwezigen voor hun komst en steun aan vv Katwijk dit seizoen en deze avond in het bijzonder. Gedurende het feest vond er namelijk ook een mini-veiling plaats met prachtige kavels en was er een mooie loterij georganiseerd. Dit alles had een prachtig resultaat opgeleverd van 104.000 euro vertelde Diek vol trots. Dit geld kan na aftrek van de kosten van de avond o.a. goed gebruikt worden voor de extra kosten die ontstaan zijn door de veranderde competitieopzet met de komst van de 2e divisie. Ook zal daarnaast een deel bijgelegd worden om de komst van led-boarding mogelijk te maken nu de rollboarding langs het veld niet meer werkt.

Comments are closed.