Aflasting Informatieavond Combigebouw!

by • 6 maart 2014 • Businessclub, Evenementen, NieuwsComments (0)1981

Ondanks het zonnetje en de naderende lente toch een afgelasting. En wel de informatieavond m.b.t. de nieuwbouw die gepland stond voor morgen/vrijdagavond 7 maart.

De belangrijkste reden van deze afgelasting is dat er nog een klein aantal punten zijn die nog niet helemaal “voor de bakker zijn”. Het is dan ook niet mogelijk, dan wel zou het voorbarig zijn, om morgen de champagne te laten knallen en het gewenste bouwschema mede te delen. Wij willen u hierbij wel gerust stellen dat ondanks deze kleine teleurstelling alle seinen op groen staan maar de definitieve klap laat nog even op zich wachten. Wij vragen en rekenen op uw begrip hiervoor.

Wat absoluut wel doorgaat is de jacht van ons eerste elftal naar een zege. Zaterdag tegen Excelsior’31 moeten de punten op De Krom blijven – alle drie. De mannen hebben alle steun nodig dus we zien u graag as. zaterdag langs de lijn.

 

OUDE BERICHT!
Naar aanleiding van het bericht over het van start gaan van de bouw organiseert de business club een informatieavond met een hapje en een drankje op 7 maart aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur.

Naast dat we op deze avond kunnen proosten op de start van de nieuwbouw zult u verder geïnformeerd worden over de bouw, de planning, fasering, financiering etc. m.b.t. het combigebouw. We hopen op uw komst op deze avond waar wij elkaar kunnen feliciteren dat na het vele werk van veel oranje/zwart vrijwilligers de bouw van de laatste fase van ons prachtige complex nu daadwerkelijk  gerealiseerd gaat worden.

Aanmelden kan via de e-mail bij Carolien van der Plas op aanmelden@bckatwijk.nl

We kunnen bouwen!
Deze week gaf de Stichting Waarborgfonds Sport een positief advies voor de bouw van het combigebouw. Daarmee komt de nieuwbouw heel dicht bij. Na jaren van intensieve voorbereiding kan er bijna gestart worden met de bouw van het combigebouw, met nieuwe tribune, businessruimtes, een tafeltennishal en praktijkruimten voor Vitaal. Dinsdag is namelijk een positief advies ontvangen van de Stichting Waarborgfonds Sport. Deze Stichting adviseert de gemeente of de financiële onderbouwing van het totale project voldoende is.

Het positieve advies betekent, dat de gemeente garant staat voor een belangrijk deel van de leningen die voor de bouw moeten worden afgesloten. Maar het betekent vooral, dat we bijna kunnen gaan bouwen! Een dergelijk groot project neemt de komende weken nog veel administratief werk met zich mee. Wanneer dat is afgerond, wordt door de Stichting Sportfaciliteiten de Krom de bouwopdracht verleend aan de KBM. Zodra de planning voor de bouw is uitgewerkt volgt er nadere berichtgeving via de site.

Comments are closed.