Kattukse Veiling Businessclub vv Katwijk

7e Kattukse Veiling

by • 28 maart 2014 • Businessclub, Evenementen, NieuwsComments (0)880

Vrijdagavond 4 april is het weer zover, de 7e Kattukse Veiling. Op die avond gaan er weer verschillende kavels onder de hamer om onze vereniging te ondersteunen. Voorafgaand aan deze veiling organiseren wij een businesscafé in onze Businessclub, met als gastspreker Serdar Gözübüyük en natuurlijk een hapje en een drankje. Op ontspannen wijze kunt u dan de kavellijst doornemen en zich inschrijven voor de veiling.

Graag nodigen wij u uit voor deze avond!

programma
17.30 uur   Businessclub open
18.30 uur   Serdar Gözübüyük
20.00 uur   Start veiling

Serdar Gözübüyük
Serdar Gözübüyük heeft zijn droom waargemaakt en is de eerste scheidsrechter van niet Nederlandse origine in het betaald voetbal. In 2012 promoveerde hij bovendien als jongste Nederlandse scheidsrechter ooit naar de internationale FIFA lijst, wat inhield dat hij vanaf dat moment internationale wedstrijden mocht fluiten.

Zijn verhaal
Heeft u ook altijd zoveel kritiek op scheidsrechters? Of weet u het ook altijd beter ? Dan is dit een prachtige kans om uw vragen te stellen aan FIFA/Eredivisie scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Hij zal in zijn verhaal u meenemen in zijn wereld en zal aan u mooie beelden tonen om een positieve discussie te krijgen.

AANMELDEN
In verband met de catering zouden wij het enorm waarderen als u vooraf uw aanwezigheid aan ons wilt melden. Dit kunt u doen door te mailen via: veiling@bckatwijk.nl.

Comments are closed.