Vv Katwijk Businessclub kampioenswedstrijd Hoofdklasse B

Aanstaande zaterdag “kampioenswedstrijd” tegen ASWH

by • 8 april 2015 • Evenementen, Katwijk 1, NieuwsComments (0)1567

Aanstaande zaterdag speelt Katwijk thuis tegen ASWH. Bij winst of een gelijkspel is Katwijk kampioen van de hoofdklasse B. Om alvast een kleine beetje op de feestelijkheden vooruit te lopen vind u hieronder een overzicht van de geplande activiteiten.

Aanmelden voor de kindercabriobus

Bij een kampioenschap van het vlaggenschip zal er zaterdag een speciale kinderbus meerijden in de rondrit. Aanmelden kan donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur in de kantine.

De kinderen moeten tussen de 8 en 13 jaar oud zijn en moeten uiteraard lid zijn van de vereniging. Er is begeleiding in de bus aanwezig. Ouders zijn niet toegestaan. De kosten bedragen 5 euro per persoon.

Voorverkoop

Vanwege de te verwachten drukte voor de kampioenswedstrijd zal er deze week voorverkoop plaatsvinden in de kantine op De Krom. Deze voorverkoop zal plaatsvinden op:

  • Donderdag 9 april van 19.00 t/m 20.30 uur
  • Zaterdag 11 april van 11.00 t/m 12.00 uur

Klik hier voor de online verkoop.

Pre-party donderdagavond

Donderdagavond zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd op De Krom, waaronder een quiz en ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Voor slechts 5 euro geniet u van een heerlijk gebakken schnitzel van Keurslager Vooys, met patat. Deze avond is ook de laatste training voor de wedstrijd tegen ASWH. Het sfeerteam en de supportersvereniging roepen alle supporters op om de spelers een hart onder de riem te komen steken.

Kampioensshirts

De supportersvereniging heeft nog een gelimiteerd aantal unieke kampioensshirts beschikbaar. Deze shirts (5 euro per stuk) worden tijdens de voorverkoop in de kantine verkocht.

Zaterdag 11 april

De kleine bar op De Krom is zaterdag vanaf 12.00 uur geopend waar zanger Arie Nijgh een optreden zal verzorgen. Kinderen kunnen vanaf 13:00 uur geschminkt worden in het jeugdhonk.

Programma bij kampioenschap

  • 14.30 uur – 16.15 uur: Katwijk – ASWH
  • 16.15 uur – 17.00 uur: Uitreiken schaal door KNVB op het veld
  • 17.00 uur – 18.00 uur: Opstellen stoet op de Krom
  • 18.00 uur: Vertrek van bussen naar gemeentehuis
  • 18.30 – 19.15 uur: Festiviteiten gemeentehuis
  • 19.15 uur: Vertrek voor rondrit
  • 20.00 uur: Terug op De Krom
  • 20.30 uur: Feestavond (met een bekende mystery guest)

Rondrit

Het is ten strengste verboden dat er vrachtauto’s of auto’s met aanhangers meerijden tijdens de rondrit. De lokale autoriteiten hebben aangegeven streng te controleren. Eventuele sancties lopen uiteen van hoge boetes tot zelfs inbeslagname van de voertuigen. Uiteraard zijn zogenaamde cabriobussen wel toegestaan. Deze worden niet door v.v. Katwijk, maar door derden georganiseerd. Deze bussen zijn dus niet vrij toegankelijk, maar toegang moet vooraf worden geregeld bij de huurders van deze bussen. Verder zijn auto’s, fietsen en dergelijke wel gewoon toegestaan in de rondrit. De cabriobussen dienen via e-mail aangemeld te worden bij Robbie Hufkens: robbiehufkens@hotmail.com.

Route rondrit

Vanaf De Krom rechtstreeks naar het gemeentehuis. Na de huldiging: Vertrek gemeentehuis, Zeeweg, Tramstraat, Kon. Wilhelminastraat, rechtsaf Boulevard, Rijnmond, Industrieweg, linksaf Biltlaan, linksaf Hoorneslaan, Melkweg, Steenbok, Hartweg, Noorderlicht, Hercules, Pollux, Biltlaan en De Krom.

Comments are closed.