Haringparty Businessclub vv Katwijk

UPDATE: BC Katwijk gastheer bij Haringparty 2015 op 4 juli

by • 28 mei 2015 • Businessclub, Evenementen, NieuwsComments (0)1708

Na het succes van voorgaande jaren organiseren de Businessclub Quick Boys, de Businessclub Katwijk en de gezamenlijke hoofdsponsor Ouwehand en Parlevliet & van der Plas wederom samen een grootse haringparty. Dit evenement zal plaatsvinden in het nieuwe sponsorhome van de v.v. Katwijk.

Zoals u van ons gewend bent zal tijdens de haringparty een Amerikaanse veiling worden gehouden waarbij een door Ouwehand beschikbaar gesteld vaatje haring zal worden geveild. Bij deze Amerikaanse veiling betaalt u alleen het bedrag dat u zelf extra bij biedt. Is de laatste bieding bijvoorbeeld € 800,- geweest, en u biedt € 900,-, betaalt u dus € 100,-. Zo gaat dit door. Iedereen kan zo vaak bieden als hij wil. Elk bod moet uiteraard betaald worden. U krijgt spoedig na de veiling een factuur. De veilingmeester beëindigt de veiling (“Eenmaal, andermaal…”) als er geen biedingen meer zijn.

Voor en na afloop van de veiling is voldoende gelegenheid om elkaar onder het genot van de Nieuwe Haring en een drankje te treffen en bij te praten over het afgelopen en zeker over het komende seizoen. Uiteraard wordt er voor de aanwezigen die niet van haring houden een alternatief geserveerd.

Kortom: het belooft wederom een prachtige avond te worden.
Datum: Zaterdag 4 juli
Tijdstip: 17.00 – 21.30 uur
Locatie: Businessclub v.v. Katwijk

In verband met de catering en de verdere voorbereidingen zouden wij het zeer op prijs stellen als u uw komst en met hoeveel personen z.s.m. wilt doorgeven. U kunt zich inschrijven via het formulier onder dit bericht.

Een uniek evenement waar zowel wij als bestuur van beide businessclubs als onze hoofdsponsor trots op zijn. Wij stellen uw aanwezigheid dan ook bijzonder op prijs. Alvast bedankt voor uw medewerking en tot ziens op 4 juli.

Bestuur Businessclub K.v.v. Quick Boys
Bestuur Businessclub v.v. Katwijk

[wpgform id=’3294′]

 

 

ouwehandlogo pplogo

Comments are closed.