Benefietdiner Businessclub en Stichting4Life groot succes

by • 17 mei 2011 • Businessclub, Evenementen, Nieuws, Video'sComments (0)857

Op 13 mei werd voor de eerste keer het benefietdiner van Businessclub V.V. Katwijk en Stichting4Life georganiseerd.

Het doel van deze avond was om geld in te zamelen voor de projecten van Stichting4Life in Kenia en uiteraard voor V.V. Katwijk.

In een prachtig ingerichte partytent naast restaurant de Zwaan werd het eerste optreden verzorgd door Sandy Kandau. Een echte rasartieste. Ze schitterde in Cats, werd door René Froger gevraagd als backingvocal bij de Frogettes en tourde samen met Candy Dulfer de hele wereld rond. Sandy’s “La voix magique”-act die samen met Hans Klok is ontwikkeld, kreeg alle gasten al uit de stoelen.

Met Edsilia Rombley als tweede artiest had Katwijk een topzangeres in huis. Een echte souldiva. Op haar 15e begonnen met zingen, winnares van zowel de Nederlandse als Europese Soundmixshow. In 1998 vertegenwoordigde ze ons land tijdens het Eurovisie Songfestival en werd vierde. Daarna ging ze haar eigen platen en theatershows maken. Edsilia Rombley en haar danseressen zorgden voor een bruisende sfeer onder de gasten.

Na het heerlijke diner en de spetterende optredens werden 21 top-kavels geveild met een mooie opbrengst. Ook werden veel loten gekocht door alle aanwezigen. Dit alles leidde tot een mooie cheque t.w.v. Euro 19.000,- die uitgereikt kon worden aan de voorzitter van V.V. Katwijk.

De avond werd afgesloten met een spetterend optreden van de Katwijkse band Los Zand. Rock, Soul, Blues, Nederpop, Dance of Disco, alle muziekstijlen en tijden kwamen aan bod, van de sixties tot nu!

De opbrengst van de avond wordt verdeeld tussen V.V. Katwijk en Stichting4Life. V.V. Katwijk besteedt de opbrengst aan de opleiding van trainers, kleding, trainingsfaciliteiten en tal van andere zaken voor selectie en niet-selectie elftallen.

Stichting4Life investeert 80% van alle inkomsten rechtstreeks in projecten in de sloppenwijken van Nairobi. De projecten richten zich op werkgelegenheid, scholing, wezenopvang en export. Stichting4Life biedt moeders en kinderen kansen, maar creëert geen afhankelijkheid door zomaar geld of goederen ter beschikking te stellen. De stichting heeft sinds haar oprichting in 2003 een sterke groei doorgemaakt. Inmiddels werken tientallen vrouwen voor de stichting en bedraagt het aantal kinderen dat ondersteund wordt meer dan 900.

Wilt u de foto’s van de avond bekijken? Dat kan op: http://www.vvkatwijk.nl/actueel/fotos/#num=content-22635&id=album-426

Een mooie traditie lijkt geboren! Graag tot volgend jaar!

Comments are closed.