Benny van Noord naar Katwijk

Bennie van Noord nieuwe aanwinst Katwijk

by • 6 januari 2015 • Katwijk 1, NieuwsComments (0)1689

Aankomend seizoen zal de selectie van vv Katwijk versterkt gaan worden met de 28-jarige Bennie van Noord. Hij komt over van IJsselmeervogels uit Spakenburg, waar hij nu voor het 3e seizoen een vaste basisspeler is.

Bennie is een ervaren speler die op verschillende posities uit de voeten kan. Naast zijn voetballende en verdedigende kwaliteiten beschikt hij over een flinke winnaarsmentaliteit en scoort hij regelmatig zijn goals uit standaardsituaties.

Hij kwam uit in de jeugdopleiding van Ajax en AZ en speelde een aantal interlands bij Oranje-18 en Oranje-19. Na AZ tekende hij een contract bij Cambuur uit Leeuwarden waar hij een vaste waarde in het 1e elftal werd. In 2008 vertrok Bennie naar Rijnsburgse Boys waar hij, eerst als back en later als centrale verdediger, een belangrijke speler was.

In 2012 vertrok Bennie naar IJsselmeervogels en werd direct na zijn 1e seizoen topscorer en tot speler van het jaar gekozen. Bij IJsselmeervogels speelt hij vooral als verdedigende middenvelder. Onlangs is de in Zaanstad geboren Bennie naar Den Haag verhuisd, waar hij nu als fysiotherapeut werkzaam is.

Wij heten Bennie van harte welkom bij v.v. Katwijk en wensen hem veel succes en plezier toe.

Comments are closed.