Businessclub Katwijk naar Spanje

by • 14 september 2016 • NieuwsComments (0)1411

Op Woensdag 4 januari 2017 mag de selectie van vv Katwijk weer dankzij extra sponsoring van onze hoofdsponsor Parlevliet & vd Plas naar een 5-daags trainingskamp naar Spanje vertrekken, als voorbereiding op hopelijk weer een fraai slot van de competitie.

Ook afgelopen jaar zijn we met een grote delegatie van de businessclub mee geweest naar het zonnige Marbella, waar de selectie toen haar trainingskamp hield. Na terugkomst was iedereen het er over eens dat de reis, het verblijf onder heerlijke omstandigheden, het samenzijn met elkaar en de selectie, weer een groot succes was geweest. Na de 2e seizoenhelft promoveerden we als enige club op de Zaterdag uit de Bollenstreek naar de nieuw gevormde 2e divisie, waar zeker ook ons trainingskamp en de teamspirit van ons allen aan bijgedragen heeft.

In deze nieuwe 2e divisie, die nu het hoogste amateurniveau is en elke week op de Landelijke televisie te zien is via Fox, raken we steeds meer gewend. Zeven clubs uit de Zaterdag Topklasse en zeven uit de Zondag naast 4 clubs met hun 2e team uit het betaalde voetbal, geven ons dit seizoen weer vele spannende momenten langs de lijn. We komen bij nieuwe clubs en kijken soms onze ogen uit, waarbij we elke week kunnen zien dat de verschillen klein zijn en de kwaliteit vaak binnen en buiten het veld goed verzorgd is.

Met de nieuwe frisse competitie hebben we ook besloten om ook het trainingskamp in een nieuwe frisse omgeving te houden. Wij nodigen u daarom hierbij van harte uit om mee te reizen naar Malaga op 4 januari 2017 en met ons 5 heerlijke dagen te vertoeven in het fraaie Benalmádena, wat tegen het grote Torremolinos aan ligt. Om 2017 goed te beginnen en in het zonnetje de selectie aan het werk te zien en heerlijk te ontspannen in een mooie en gezellige omgeving. Leuk om te zien, is het dat onze groep die mee gaat op trainingskamp elk seizoen groter lijkt te worden, wat het allemaal nog gezelliger maakt en wat nog beter is voor het onderlinge netwerken.

hotel

Welke data gaan we op trainingskamp:
We vertrekken samen met de selectie op Woensdag 4 Januari om 06.50 uur vanaf Schiphol, waar we dan rond 9.50 uur in Malaga zullen landen. Op Zondagavond 8 Januari om 20.20 uur vliegen we weer terug , waarna we rond 23.25 uur weer op Schiphol arriveren.

Waar zitten we precies:
U verblijft in het luxe viersterren hotel Mac Puerto Marina Benalmádena , dat gelegen is aan de levendige jachthaven van Benalmádena. Het hotel beschikt over 272 kamers en heeft een heerlijk buitenzwembad en gratis Wifi in de hele accommodatie. De kamers hebben airconditioning, satelliettelevisie en een balkon of een terras. Op de onafhankelijke site Zoover krijgt het hotel een hoge 8,7 als cijfer van de vele gasten die er verbleven.

Alle maaltijden zijn verzorgd:
Alle maaltijden worden voor u verzorgd. In de ochtend wordt het ontbijt in het hotel genuttigd. De lunch wordt in een restaurant bij het strand verzorgd en het leuke is dat we elke avond in een ander restaurant met elkaar het diner nuttigen, waarbij de eerste 2 drankjes gratis zijn.

Vervoer, derby samen bekijken en gezamenlijke activiteit met de selectie.
Een grote bus brengt ons van en naar het vliegveld en daarnaast beschikken wij over 3 busjes tijdens ons verblijf, waar we samen met de selectie gebruik van kunnen maken. Op 5 minuten rijden werkt de selectie zijn training af en zal er op zaterdag 7 Januari een “derby” gespeeld gaan worden tegen Rijnvogels. Daarnaast zullen we met alle sponsoren, bestuursleden en met de selectie weer een gezamenlijke activiteit afwerken. Zo hebben we vorig jaar Footgolf gespeeld, waar iedereen nog steeds hele leuke herinneringen aan heeft.

voetgolf

Kosten:
Het zou leuk zijn als u ook mee gaat naar ons trainingskamp in Benalmádena! Voor vervoer van/naar Schiphol, de vlucht heen/terug, 4 overnachtingen in 4-sterrenhotel met verzorgd ontbijt, lunch en heerlijk diner elke avond in ander restaurant, vervoer naar vliegveld en van/naar gezamenlijke activiteiten etc. kost het u maar een totaalbedrag van 800 euro per persoon. Via de businessclub krijgt u een rekening met daarop extra sponsoring op vermeldt.

Opgeven kan door een emailtje te sturen naar: connyvdplas@hotmail.com

Wat kunt u naast alle gezamenlijke activiteiten alle dagen verder ondernemen:

plaatsje

Benalmádena/Torremolinos
Slechts op 12 km van de luchthaven van Malaga ligt Benalmadena. Deze badplaats ligt tussen Torremolinos en Fuengirola. Benalmadena is verdeeld in 3 hoofdgebieden en combineert een traditioneel spaans dorp met een moderne badplaats. Op de heuvel ligt Benalmadena Pueblo, een typisch wit andalusisch dorp, en Arroyo de la Miel, een drukke woonwijk. In Torremolinos vindt u voortreffelijke winkelvoorzieningen, terrassen en restaurants. Kijk waar de locals uit eten gaan en u kunt ervan verzekerd zijn dat u overheerlijk en authentiek Spaans dineert. De lange strandboulevard nodigt wandelaars en sporters uit te genieten van wat beweging na afloop. Gedurende de wintermaanden is het met het milde klimaat aan de Costa del Sol prima toeven aan het strand.

 

haven

Haven Benalmádena
De jachthaven behoort tot een van de mooiste ter wereld en je vindt er een groot aanbod aan faciliteiten, zoals musea, een kasteel, een sportcentrum, winkeltjes, bars en restaurants.Vanuit de haven worden boottrips georganiseerd om te vissen of om dolfijnen te spotten. Ook vertrekt er vier keer per dag een veerboot naar Fuengirola.

Uitgaan in Benalmádena/Torremolinos
Torremolinos is een populair uitgaansoord dat gekend is om zijn zeer uitbundige feestjes. Hier zijn niet alleen veel cafés en discotheken aanwezig, maar ook de amusementshal is erg in trek bij feestvierders. Niet ver van Torremolinos vandaan ligt Benalmadena. Op de boulevard kun je rustig eten in één van de vele restaurants. De grote uitgaansmogelijkheden, zoals discotheken, vind je rondom het Plaza Sol y Mar. Toeristen die graag hun geluk op de proef stellen, kunnen terecht in het casino.

Sporten in de omgeving
In de directe omgeving vindt u allerlei activiteiten, zoals paardrijden, tennissen, golfen en watersporten.

OF EVEN EEN BALLETJE SLAAN
Voor de golfliefhebbers zijn er zelfs drie mooie golfbanen waar je even een balletje kan slaan. Golf Torrequebrada is de meest luxueuze en grootste golfbaan van de drie. De golfbaan is ook voorzien van een restaurant.

 

mensenbckatwijk

Comments are closed.