MOL Bedrijf & FInanciën ondertekend sponsor contract BusinessClub vv Katwijk

BUSINESSCLUB VERWELKOMT NIEUW LID MOL BEDRIJF EN FINANCIËN

by • 23 september 2014 • Businessclub, Foto's, leden, NieuwsComments (0)1452

Met trots kunnen wij u melden dat wij een nieuw lid van onze club aan u mogen voorstellen, namelijk MOL Bedrijf & Financiën. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Xerxes is het Brons-sponsorcontract tussen v.v. Katwijk en MOL Bedrijf & Financiën ondertekend onder het genot van een sprankelend glas champagne.

MOL Bedrijf & Financiën is een financiële dienstverlenende instantie die zijn succes afmeet aan het succes van zijn cliënten.  Ze bekommeren we ons om uw financiële wel en wee en helpen bij de continuïteit van uw onderneming. En uw groei, juist in deze lastige tijden. Jarenlange bedrijfskundige ervaring stelt hen in staat om vooruit te kijken. Naast behaalde resultaten beoordelen, denken ze mee aan de kostenkant én de omzetkans. Nog meer kosten besparen is vaak niet meer mogelijk. Meer omzet genereren is dan de uitdaging.

Graag verwelkomen wij nogmaals Peter de Mol binnen onze club en bedanken hem voor de steun aan onze mooie vereniging. De mooie start van het nieuwe seizoen geeft ons volop vertrouwen voor een mooie toekomst voor beide partijen!

 

MOL Bedrijf & FInanciën ondertekend sponsor contract BusinessClub vv Katwijk

Comments are closed.