Bavette Lunch Businessclub Katwijk

Businesslunch Katwijk – FC Lienden

by • 13 maart 2017 • NieuwsComments (0)1088

Deze zaterdag kunt u zoals u inmiddels van ons gewend bent, voorafgaand aan de wedstrijd genieten van een uitgebreide lunch in ons Business-Restaurant. De lunch zal aanvangen om 12.30 uur.

Als voorgerecht wordt er een proeverij van diverse gerechten met een Aziatische hint. (coquille met kalfswang, gemarineerde ossenhaas, gevogelte teriyaki sushi). Als hoofdgerecht heeft u de keuze tussen een op de huid gebakken kabeljauwhaasje met bearnaisesaus of Slow Cooked bavette met een jus van bospaddenstoelen, geserveerd met risotto, voorjaarsgroenten en pompoencrème. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er ook een heerlijk dessert geserveerd. Deze bestaat uit een Duet van witte chocolade panna cotta en crème brûlée geserveerd in een whisky tumbler, gegarneerd met brownies brokken en gekarameliseerde pecannoten met framboos.De gerechten worden uiteraard wederom begeleidt met een mooi glas wijn.

Er zijn maar een beperkt aantal couverts die wij kunnen uitserveren dus reserveer tijdig uw plaats. De inschrijving sluit vrijdag 17 maart uiterlijk om 16.00 uur in verband met de te treffen voorbereidingen. Of wanneer alle couverts zijn gereserveerd. U kunt zich aanmelden voor deze lunch via de onderstaande link.

RESERVEER NU DIRECT UW PLAATSEN

Comments are closed.