Businesslunch in het BC restaurant

Businesslunch Katwijk – Koninklijke HFC

by • 9 januari 2019 • Businessclub, EvenementenComments (0)429

Deze zaterdag kunt u zoals u inmiddels van ons gewend bent, voorafgaand aan de wedstrijd genieten van een uitgebreide lunch in ons Business-Restaurant. De lunch zal aanvangen om 13.30 uur.

Als voorgerecht heeft u de keuze uit een salade van gegrilde bavette-reepjes en rucola op een bedje van aardappel en knoflook, bekroond met een dressing van basilicum, olijven en rozemarijn. Of een bonbon van wilde Schotse gerookte zalm met een vulling van gestoofde makreel en dille op een zee van blauwe bessen compote.

Als hoofdgerecht serveren wij een gegrild kabeljauwhaasje met een knapperige korst van cashewnoten, gember en knoflook op een bedje van gestoofde zeekraal en ui, gesmeerd met een heerlijk zalfje van Hollandse garnalen en grove mosterd. Geserveerd met gekruide penne pasta. De gerechten worden uiteraard wederom begeleidt met een mooi glas wijn.

Er zijn maar een beperkt aantal couverts die wij kunnen uitserveren dus reserveer tijdig uw plaats. De inschrijving sluit vrijdag 11 januari uiterlijk om 10.00 uur in verband met de te treffen voorbereidingen. Of wanneer alle couverts zijn gereserveerd. U kunt zich aanmelden voor deze lunch via de onderstaande link.

RESERVEER NU DIRECT UW PLAATSEN

Comments are closed.