CBRE nieuwe sponsor!

by • 24 maart 2019 • NieuwsComments (0)1486

vlnr Hendrik van Beelen (CBRE), Peter de Mol, businessclub VV Katwijk, Bas van Rijn,(CBRE)

CBRE is actief als integrale facilitaire aanbieder met een sterk profiel op technische dienstverlening. Wij richten ons in de facilitaire markt in Nederland op de grootste, meest complexe en meest toonaangevende opdrachtgevers, waarbij technische dienstverlening, facilitaire dienstverlening en projectmanagement altijd de belangrijkste onderdelen van ons totale dienstenaanbod vormen. Wij groeien sterk, dankzij mooie nieuwe opdrachtgevers in de regio, waaronder Royal FloraHolland en Shell. Wij zoeken daarom continu technisch collega’s, maar ook projectmanagers, financieel specialisten en facilitaire professionals.

Onze technische medewerkers werken hard. Met de nadruk op werken, want dankzij onze systemen is er veel meer tijd om bezig te zijn met je werk, in plaats van bonnen uit te schrijven, de administratie bij te houden of onnodig naar een klus te rijden en er ter plekke achter komen dat je het juiste gereedschap of materiaal niet bij je hebt. Dat is efficiënt. Maar vooral heel fijn werken.

CBRE BV en gasten

VV Katwijk sponsoren is een belangrijke keuze voor CBRE. Wij willen bijdragen aan een lokaal topsport klimaat in de regio. Je kan kiezen voor sponsoring op Champions league niveau of in de Eredivisie, maar op basis van onze regionale aanpak, en onze overtuiging dat succes komt door hard werken, past de sponsoring van VV Katwijk perfect bij ons bedrijf.

We zijn een sterk groeiend bedrijf en daarom voortdurend op zoek naar nieuw collega’s die bij CBRE de volgende stap maken in hun technische carrière. Geïnteresseerd? Onze vacatures vind je op  https://gws.werkenbijcbre.nl/ of neem telefonisch contact op met Robbie van den Brink: 06 211 65 243

… en hadden we al gezegd dat we 1500,00 euro tekengeld bieden?

 

VV Katwijk is bijzonder verheugd met de sponsoring door CBRE. We gaan samen voor de win-win situatie!

Comments are closed.