De Jong’s Taxicentrale behaalt landelijk keurmerk voor taxivervoer

by • 17 januari 2016 • Nieuws, sponsornieuwsComments (0)995

Per januari 2016 is De Jong’s Taxicentrale de trotse bezitter van het TX-Keur. TX-Keur is hét landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer en staat voor vakkundige chauffeurs, comfortabel én veilig taxivervoer. De kwaliteit en veiligheid van een taxirit zijn de belangrijkste pijlers waarop het TX-Keur is gebouwd. Een taxi van De Jong’s Taxicentrale is vanaf nu herkenbaar aan de blauwe TX- Keursticker, rechts op de voorruit.Taxi de Jong is als onderdeel van Brouwers Tours verbonden aan onze club. Namens de businessclub feliciteren wij De Jong en Brouwers Tours met het behalen van deze erkenning.

Kwaliteitscontroles
Bedrijven die het TX-Keur hebben behaald worden jaarlijks onafhankelijk getoetst. Daarnaast worden er continu tussentijdse kwaliteitscontroles gehouden op straat, bij ziekenhuizen, scholen en instellingen waar taxi’s vaak komen. De taxichauffeur van De Jong’s Taxicentrale is bovendien goed opgeleid, kent zijn klanten en verstaat het vak. Hij (of zij) helpt de klant in- en uit de taxi, denkt met de klant mee en zorgt ervoor dat deze veilig en comfortabel aankomt op de plek van bestemming.

Continu verbeteren
Joke Brouwer van De Jong’s Taxicentrale vertelt dat het succes van het behalen van het keurmerk vooral te danken is aan de inzet en kwaliteit van de chauffeurs, als ook de bedrijfsfilosofie, die De Jong’s Taxicentrale naleeft, namelijk: “stilstand is achteruitgang”. “Het gaat bij ons niet alleen om snel en correct uitvoeren van onze taxiritten, maar ook om het continue verbeteren van onze taxidienstverlening. Daarom zoeken wij altijd naar de best mogelijke oplossing voor de klant. Waar bij sommige taxibedrijven het voornaamste doel is zo snel mogelijk mensen van A naar B te vervoeren, gaat het bij ons niet alleen daarom. Wij willen ook de best mogelijke service verlenen, van deur tot deur. Hierbij staat de tevredenheid van de klant centraal. We zijn dan ook super blij met het behalen van TX-Keurmerk”, aldus een enthousiaste Joke Brouwer.
Samenwerking met Taxi Brouwer
Vanaf 1 april 2015 werkt De Jong’s Taxicentrale uit Katwijk intensief samen met Taxi Brouwer uit Noordwijk. Dankzij deze samenwerking in de taximarkt van Noordwijk en Katwijk is er voor klanten een uitgebreid pakket aan taxi-en vervoersdiensten beschikbaar, zoals: taxibussen, limousines, trouwauto’s, touringcars etc. Hierdoor worden de klanten van nog betere service voorzien.
Kijk voor meer informatie op: www.taxidejong.nl

Comments are closed.