Dick Schreuder nieuwe hoofdtrainer vv Katwijk

by • 5 mei 2014 • Katwijk 1, NieuwsComments (0)1522

De afgelopen periode heeft de Technische Commissie van vv Katwijk zeer intensiefgewerkt om goed overwogen een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2014-2015 aan te stellen. Verheugd kan het hoofdbestuur en het bestuur van Stichting Topvoetbal Katwijk melden dat er vandaag een 1-jarig contract overeen gekomen is met Dick Schreuder.

De 42-jarige Dick Schreuder komt over van het Engelse FC Barnet, waar hij samen met Edgar Davids vorige zomer als trainer naar toe verhuisde. In Nederland begon Dick als hoofdtrainer bij 3e klasser KSV Fortissimo uit Ede , waar hij 2 seizoenen de leiding had. Daarna was hij 6 jaar hoofdtrainer bij SDVB uit Barneveld waar hij kampioen werd en naar de Hoofdklasse promoveerde. Ook werkte hij 2 seizoenen als assistent-trainer bij PSV onder de 18 en PSV onder 21 jaar. Voor FC Twente, waar zijn broer Alfred trainer is, werkte hij tevens een aantal jaar als analist en scout.

Dick voetbalde zelf in het verleden bij PSV, Sparta, FC Groningen, RKC-Waalwijk, Stoke-City(Engeland), Helmond Sport en Go-Ahead Eagles.

Dick Schreuder geeft in een 1e reactie aan de website van vv Katwijk aan;

” Ik ben blij met de kans die ik krijg bij 1 van de succesvolste amateurclubs van Nederland. De visie van de club en de betrokkenheid van de mensen die ik gesproken heb, spreekt mij enorm aan en past bij mij. Dit seizoen gaat het minder maar de afgelopen jaren zijn enorm succesvol geweest. De selectie blijft grotendeels intact en wordt verder versterkt. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om bij zo’n mooie club met een fantastische achterban aan de slag te gaan”

Namens de beide besturen wensen wij Dick Schreuder veel succes bij onze vereniging.

Comments are closed.