Donderdag 16 november “In de kleedkamer met Bas Nijhuis”

by • 31 oktober 2017 • Businessclub, EvenementenComments (0)955

Als trots nieuw lid van de businessclub nodigt De Leeuw Groep u op donderdag 16 november aanstaande graag uit voor een inspirerende avond met Bas Nijhuis.

In de kleedkamer met Bas Nijhuis
Bas Nijhuis, één van Neerlands beste scheidsrechters, geeft u een uniek kijkje in het leven van een topscheidsrechter. Vóór de camera’s ontkomen topsporters er niet aan: prestaties, emoties en reacties worden nauwkeurig vastgelegd. Maar wat gebeurt er eigenlijk buiten het beeld van de camera’s, bijvoorbeeld in de kleedkamers van deze topsporters? Hoe bepalen zij hun doelen, hoe wordt er omgegaan met tegenslagen? Aansluitend start de 3e helft en kunt u onder het genot van een hapje en drankje rustig napraten over wat u in kleedkamer heeft gehoord.

Programma
19.00 – 20.00 uur: ontvangst/buffet
20.00 – 21.30 uur: In de kleedkamer met Bas Nijhuis
21.30 – 22.30 uur: afsluiting en borrel

Over Bas Nijhuis
Bas Nijhuis wordt op 12 januari 1977 geboren in Enschede. Al op vroege leeftijd blijkt dat hij talent heeft als scheidsrechter. Vanaf zijn vijftiende fluit hij al officiële wedstrijden en het talent druipt er bij hem vanaf. Op zijn 28ste fluit hij zijn eerste Betaald Voetbal wedstrijd en daarna gaat zijn carrière erg snel. Op 18 oktober 2011 maakt Bas Nijhuis zijn debuut in de Champions League met de wedstrijd Olympiakos – Borussia Dortmund. Ook in de Nederlandse competitie krijgt hij steeds meer topwedstrijden toebedeeld. In juli 2015 krijgt hij promotie naar de Elite Groep van de UEFA waar hij samen met Björn Kuipers als enige Nederlander actief is. Naast scheidsrechter is Bas ook ondernemer. Na eerst een slagerij in beheer te hebben gehad, is Bas sinds 2013 inmiddels eigenaar van twee bakkerijen.

Inschrijven voor deze avond kan direct via deze link

Comments are closed.