• Businessclub Katwijk Businesscafé 9 september 2014

Eerste Businesscafé gezellige aftrap van het nieuwe seizoen

by • 10 september 2014 • Businessclub, Evenementen, Foto's, NieuwsComments (0)1253

Afgelopen vrijdagavond was het al vroeg in de avond gezellig druk in ons sponsorhome. Er werd door de bezoekers na de zomerse voetballoze periode weer uitgekeken naar het komende, spannende seizoen. Onder het genot van een drankje werd de nieuwe trainer met zijn assistenten (op deze avond 1 assistent) voorgesteld.

Dick Schreuder (hoofdtrainer) en Dick Kooijman (assistent-trainer), samen met Joost Terol (keeperstrainer – niet aanwezig) de nieuwe technische staf van ons eerste elftal, stelde zich op hun eigen wijze aan de aanwezigen voor. Zonder opsmuk gaf Dick Schreuder aan wat de ideeën zijn van de technische staf ten aanzien van het team, het groepsproces, het komende seizoen en de te volgen “strijdwijze”. Respect, inzet,discipline en teamspirit waren de kernwaarden van het betoog. Over het doel was Dick duidelijk; terug naar de Topklasse!

Uiteraard was er gelegenheid tot het stellen van vragen en daar werd na een schoorvoetend begin goed gebruik van gemaakt. Na een vraag over de samenwerking met de nieuwe Technische Commissie sloot Cor Haasnoot, lid van de TC, zich aan bij Dick en Dick om de vragen hieromtrent te beantwoorden. Zo ontstond een mooie “tenniswedstrijd” met vraag en antwoord over en weer. Goed om te horen en te zien dat het met de samenwerking tussen de Technische Staf en de Technische commissie wel snor zit.

Na de vragenronde vervoegde Dick Schreuder zich bij de radio en de meeste gasten zich aan het buffet. Met een goed vertrouwen, gebaseerd op een lekkere voorbereiding en een sterk team, is  gaan we het komende seizoen in.

Comments are closed.