Erelid Albert van den Brink overleden

by • 10 november 2016 • NieuwsComments (0)1355

Wij ontvingen het droevige bericht dat ons businessclub-lid Albert van den Brink op 61-jarige leeftijd is overleden. Naast zijn jarenlange (bestuurs)activiteiten voor de Voetbalvereniging Katwijk, stond Albert samen met anderen aan de wieg van de Stichting BC Topvoetbal Katwijk, waar ook onze businessclub deel van uitmaakt.
Bijgaand een ‘in memoriam’ van de website van VV Katwijk. Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe om dit verlies te dragen.

———————————————————–

Erelid Albert van den Brink overleden

Woensdag is ons erelid Albert van den Brink op 61-jarige leeftijd na een lange strijd overleden. Albert was maar liefst 26 jaar penningmeester van onze club.

Albert was lid sinds 1 september 1982. Hij is in die periode begonnen als keeper in een recreatief elftal. Al snel kwam men binnen de vereniging tot de ontdekking dat zijn talenten op bestuurlijk vlak lagen. Dat resulteerde in een penningmeesterschap van maar liefst 26 jaar. Daarnaast was hij in die periode ook actief als hoofd van de kantine. Na zijn actieve periode als penningmeester stond hij samen met anderen aan de wieg van Stichting Topvoetbal Katwijk.

In 2008 ontving Albert als dank voor zijn werkzaamheden een koninklijke onderscheiding en een erespeld van de KNVB. In 2009 werd hij benoemd tot erelid van VV Katwijk. Albert was, als zijn gezondheid het toeliet tot voor kort op zaterdag al vroeg op de Krom aanwezig om zijn taak als consul op zich te nemen.

Wij verliezen in Albert een bekwaam bestuurder en bovenal een aimabele persoonlijkheid. Maandag zal Albert in familiekring gecremeerd worden.

De bestuursleden van VV Katwijk, Businessclub Katwijk en Stichting Topvoetbal Katwijk wensen de familie en vrienden van Albert veel sterkte toe de komende periode.

Comments are closed.