Nachtwacht bed en linnen businessclub vv Katwijk

Feest bij de Nachtwacht Katwijk

by • 6 maart 2015 • Nieuws, sponsor, sponsornieuws, SponsorsComments (0)1934

Op 6 maart bestaat de Nachtwacht vijf jaar en dat is reden voor een feestje. “Al jaren droomden mijn man en ik over een eigen bedrijf en op 6 maart 2010 was het zover; de deuren van onze winkel gingen open. Wij konden in praktijk brengen waar wij van droomden: bedden verkopen waar mensen écht blij van zouden worden,” vertelt eigenaresse Marijke Krispijn. “Door mijn jarenlange ervaring in deze branche, had ik een goed beeld van het merk dat wij wilden vertegenwoordigen. Wij hebben heel bewust gekozen voor het Nederlandse Eastborn. Dit merk staat voor hoge kwaliteit, uitstekende service en een prima levertijd en dat sluit helemaal aan op onze visie.” Marijke en haar man Paul staan nog altijd voor 100% achter hun keuze voor Eastborn. “De Nummer 10 is niet voor niets door de Consumentenbond voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de beste boxspring,” verduidelijkt Marijke.

“De eerste jaren als ´eigen baas´ was het hard werken. Nog steeds werken we hard hoor,” lacht Marijke. “Maar we gaan elke dag met veel plezier aan de slag. Het is toch genieten als je ziet dat iemand die je winkel binnenstapt voor een bed, een overtrek of simpelweg voor advies, met een goed gevoel de deur weer uitgaat. Wij zijn apetrots op wat wij in de afgelopen vijf jaar hebben bereikt en dat wij zo’n mooie klantenkring hebben opgebouwd.” Bij de start van het bedrijf stond voorop dat de klant zich welkom moet voelen bij De Nachtwacht. “Dat betekent voor ons, een warme ontvangst, een uitnodigende en inspirerende showroom en uitstekende service,” vervolgt Marijke. “Servicegericht zijn is voor ons heel belangrijk. Daar hoort ook bij dat Paul de bedden en matrassen zelf aflevert en het tijdstip afstemt met de klant. Dit zorgt ervoor dat wij niet afhankelijk zijn van derden en in kunnen staan voor de kwaliteit. Paul zorgt er ook voor dat het oude bed of matras bij de milieustraat komt; een extra service die onze klanten zeer waarderen. Een andere service die wij bieden is onze maand omruilgarantie voor matrassen en het gebruik van proefkussens. Hiermee helpen wij de klanten de juiste keuze te maken. Ze kopen immers iets waar zij jaren plezier van moeten hebben.”

Feestweek
Om het eerste lustrum te vieren heeft de Nachtwacht voor iedereen die in de week van 6 tot en met 14 maart iets bij hen koopt, een leuk cadeautje en alle kopers krijgen bij de koffie of thee een heerlijk gebakje van Krijn Verdoes. “Maar dat is natuurlijk niet alles,” zegt Marijke. “Klanten die in de feestweek een dekbedovertrek bij ons kopen krijgen een nagelbehandeling bij Cocoon cadeau. Bij een Van Dyck kussen geven wij een gewatteerde molton sloop als cadeautje en klanten die in deze week een nieuw bed bestellen, krijgen er een Duo Gold vier seizoenen dekbed van Van Dyck bij. Mooie cadeautjes toch! En dan nog onze tip: een goed matras zorgt ervoor dat je uitgerust en zonder pijntjes wakker wordt. Daarom is het belangrijk dat je je matras goed verzorgt. Regelmatig keren en luchten en natuurlijk na zo’n jaar of tien vervangen. Deze simpele, maar waardevolle tip geven ook graag nog cadeau,” besluit Marijke, “want uitgerust wakker worden wil toch iedereen.”

 

de Nachtwacht bed & linnen
Ambachtsweg 24a
2222 AL  Katwijk
071-4085855
www.denachtwachtkatwijk.nl
www.facebook.com/denachtwachtkatwijk

 

Comments are closed.