Feestelijke ondertekening start bouw ‘Combigebouw Katwijk’.

by • 5 juni 2014 • Businessclub, NieuwsComments (0)1300

Op donderdagavond 5 juni is in de businessruimte van VV Katwijk de opdracht gegeven voor de bouw van het Combigebouw. Het besluit is genomen door het stichtingsbestuur ‘Stichting Sportfaciliteiten De Krom’.

De oude tribune zal gesloopt worden en plaatsmaken voor een nieuw gebouw met hierin onder andere een ruimte voor Tafeltennisvereniging Rijnsoever, een ruimte voor Paramedisch Centrum Vitaal en kleedkamers, tribune en een Business Lounge voor VV Katwijk.

Vijf jaar geleden is er aanvang gemaakt met de plannen voor de bouw. Ruim drie jaar geleden is er een ontwerp gemaakt door V.O.F. architectenbureau Piet Onderwater & Partners. Dit ontwerp is na een lang vooronderzoek goedgekeurd door de welstandscommissie van de gemeente Katwijk.

Begin dit jaar heeft stichting Waarborgfonds zijn goedkeuring gegeven. Een aantal sponsoren waaronder het SNS fonds, Stichting Heineken, de gemeente Katwijk en business leden van VV Katwijk hebben hier een bijdrage aan geleverd.

De bouw is in opdracht gegeven aan de KBM. Op 16 juni wordt gestart met de sloop van de oude tribune en eind januari 2015 zullen de werkzaamheden naar verwachting worden afgerond. De kosten van de investering liggen op een totaal van 2.3 miljoen.

Comments are closed.