Gezellige en smakelijke samenkomst BC leden tijdens jaarlijkse Mosselavond

by • 13 november 2014 • Businessclub, Evenementen, NieuwsComments (0)996

Met de spreekwoordelijk ‘R’ weer in de maand kon de traditionele Mosselavond ook niet lang uitblijven. Dat onze club veel liefhebbers van deze kleine schelpbewoner kent werd al snel duidelijk. De inschrijvingen voor deze avond stroomden letterlijk met een overweldigend enthousiasme binnen.

De aftrap voor de avond werd gegeven door een onze nieuwe voorzitter Dick van der Plas die in een kort welkomstwoord het startshot gaf voor uitserveren van de kostelijke zeebewoners. Het knusse Jachthavenpaviljoen vormde een passend toneel voor het smakelijke buffet. Met het uitzicht op de bootjes in de haven vlogen de pannetjes met de smakelijke schelpjes de keuken uit. Het gezellige geroezemoes dat hiervoor de zaal vulde verstomde en maakte plaats voor een licht zoemende MMmmmmmm op de achtergrond. De mosselen genoten gretig aftrek en het duurde dan ook niet lang voordat er met een paniekerige stem uit de keuken werd geroepen ‘Help….de Mosselen zijn op.’ Gelukkig waren er een aantal vaardige vissers onder het publiek. Er werden een paar lijntjes uitgezet en binnen een mum van tijd werd de keuken voorzien van een verse vangst Zeelandse mosselen. Met de crisis bezworen vulde de magen zich met spijs en wijn (of bier), vulde het gezellige geroezemoes langzaam weer het Jachthavenpaviljoen en de rest van de avond.

Al met al was het weer een bijzonder geslaagde avond die we het aankomende seizoen ook zeker weer op de agenda zullen plaatsen. Wij hopen u ook komende evenementen met hetzelfde enthousiasme te mogen ontvangen. Om het gezegde ‘foto’s of het is niet gebeurt’ kracht bij te zetten, hebben we een kleine reportage samengesteld die u hier onder kunt bekijken.

Comments are closed.