Kattukse Veiling Businessclub vv Katwijk

Het is bijna zover: de Kattukse Veiling!

by • 16 februari 2016 • Businessclub, Evenementen, NieuwsComments (0)991

Vrijdag 4 maart is het weer zo ver, dan gaan op ons Sportpark weer verschillende kavels onder de hamer. Ook dit jaar heeft de Veilingcommissie weer een mooie lijst samengesteld.

De laatste hand wordt op dit moment nog gelegd aan de kavellijst van de negende Kattukse Veiling, maar ook dit jaar belooft het weer een mooie lijst te worden. Etentjes, voetbalwedstrijden, fietsen, elektronica en natuurlijk de vaatjes Aage Bier worden weer geveild. Maar er zijn ook weer de nodige buitenkansjes:

Wat dacht je van een geheel verzorgd weekend naar Stockholm inclusief vlucht met SAS? Voor de raceliefhebbers is er het fan weekend van Max Verstappen op Zandvoort. Mastergroup sponsorde een VIP-arrangement voor 2 personen! Wie het liever dichter bij huis zoekt, kan gaan stappen met de selectie in Amsterdam of volgt een workshop bij Keurslagerij Vooijs.

Houd de komende dagen de website van de vv in de gaten voor nog meer mooie kavels! (www.vvkatwijk.nl)

Lokatie
De kavels gaan dit jaar op een mooie locatie onder de hamer, het nieuwe sponsorhome is de plek waar dit jaar de veiling plaatsvindt. Dat betekent overigens niet dat de veiling voor sponsors is, integendeel! Juist ook de supporters en leden zijn van harte welkom. Zoals onze trainer het dikwijls aangeeft, we doen het met z’n allen! Kom dus ook en schrijf je in voor de veiling. Bij inschrijving ontvang je bovendien een aantal consumptiebonnen.

Comments are closed.