HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN DIENT ZICH WEER AAN

by • 21 juli 2016 • Businessclub, Katwijk 1, NieuwsComments (0)978

De mannen van het vlaggenschip zijn al weken druk bezig met de voorbereidingen voor het aankomende voetbalseizoen. En ook de bij de Businessclub is er de afgelopen tijd hard gewerkt om alles weer op de rails te zetten zodat we goed voorbereid aan de aftrap van het nieuwe seizoen kunnen verschijnen. Naast de verandering van de divisie, zullen wij ook het komende seizoen een aantal wijzigingen invoeren waarmee we hopen het reilen en zeilen binnen onze club te verbeteren. We hebben voor u de belangrijkste dingen even op een rijtje gezet.

Toegangspassen
Uw nieuwe toegangs-/betaalpas(sen) wordt/worden u begin augustus toegezonden. Naast toegang tot het gebouw, kunt u met deze pas ook uw consumpties afrekenen aan de bar. Dit gebeurt door een eenvoudige handeling waarbij de pas op een kaartlezer wordt gelegd. De koffie en thee blijven wij u transactieloos aanbieden. Per pas is een tegoed van €200,- beschikbaar. Het tegoed van de passen is aan elkaar gekoppeld waardoor u met alle passen over het totale tegoed kunt beschikken. Het opwaarderen van uw tegoed kan door middel van facturatie achteraf. Via een handig webportaal kunt u onder andere uw saldo en uw transactiegeschiedenis inzien. Met uw pasnummer en cvc code (linksboven op de pas) kunt u op www.mijnlcs.nl uw kaart registreren.

Toegang tot het businesshome en de BusinessSeats:
Vorig seizoen tijdens de zomerstop is er een nieuwe afscheiding gerealiseerd rondom de BusinessSeats op de tribune. Het is hierdoor niet meer mogelijk om voorafgaand aan de wedstrijd vanaf de tribune het Businesshome te betreden. Iedereen dient zich dan ook via de hoofdingang toegang tot de Businessclub te verschaffen. Om misbruik te voorkomen zullen we hier stringent op controleren en acteren. Gezien het grote animo voor de BusinessSeats, zijn er 22 extra BusinessSeats aangekocht. Om de aanschaf te kunnen financieren en aan het grote animo te kunnen voldoen is het mogelijk om vanaf dit seizoen een vaste eigen BusinessSeat te reserveren. Met andere woorden: U heeft altijd recht op dezelfde stoel. Dit kunnen wij u aanbieden voor €250,- per BusinessSeat, per seizoen. Op de homepagina zal een knop komen om deze aan te vragen. Ook kunt U doormiddel van deze link direct een BusinessSeat voor het komende seizoen reserveren.

Uitgebreide lunch:
Vanaf aankomend seizoen kunt u wederom gebruik maken van een uitgebreide 2-gangen lunch inclusief glas wijn in ons eigen Business-Restaurant tegen een vergoeding van €25,-. De kosten van de lunch worden achteraf ter attentie van uw onderneming gefactureerd. Deze lunch zal voor elke thuiswedstrijd om 12:30 uur worden geserveerd. U dient vooraf, uiterlijk de donderdag voor de thuiswedstrijd, wel een plaats in ons restaurant te reserveren. Dit kan via een reserveringsformulier op onze website.

Extra kaarten bestellen voor wedstrijden
Ook dit jaar bieden we weer de mogelijkheid om extra wedstrijdkaarten te bestellen voor uw relaties. De kosten voor deze kaarten zijn €35,- per stuk en geven tevens toegang tot de Businessclub inclusief 5 consumpties. Deze kaarten geven echter geen toegang tot de Businessseats. Uw gasten dienen dan ook op de reguliere tribune plaats te nemen. We hopen hierdoor dat de beschikbaarheid van Busninessseats voor onze leden gewaarborgd blijft. Per lid kan maximaal 3 keer 2 extra kaarten bijgesteld worden. Op de homepagina van onze website zal een knop komen om deze aan te vragen. Ook kunt U doormiddel van deze link direct extra kaarten bij bestellen.

Wij zien u graag komend seizoen op de Krom genietend van een mooi voetbalseizoen en rekenen op uw enthousiaste en sportieve steun.

Comments are closed.