Hoog Katwijk-gehalte bij benefietwedstrijd

by • 26 mei 2014 • Businessclub, Evenementen, Katwijk 1Comments (0)1163

Op vrijdag 30 mei organiseert de website Voetbal in de Bollenstreek een benefietwedstrijd voor het goede doel.

Op sportpark de Kooltuin, de thuishaven van FC Rijnvogels, neemt een verkozen Elftal van het Jaar het op tegen een team van All Stars. Het spektakel begint om 19.30 uur.
Er is veel inbreng vanuit onze club. Zo spelen Atam Koroglu, Robbert Susan en Jeffrey Jongeneelen mee bij het Elftal van het Jaar, evenals oud-VVSB’er Nick van Westerop. Zij nemen het op tegen een team van All Stars, met daarbij veel roemruchte namen uit het verleden. Ook in het All Star Team is een hoog vv Katwijk-gehalte. Pim Langeveld, Marco van der Plas, Carlo van Zelst en Hans Zwaan. Alle reden dus om volgende week vrijdag te komen kijken. De volledige selecties kun je vinden op www.voetbalindebollenstreek.nl.

De opbrengst komt ten goede aan het Willem Alexander Kinderfonds (in het LUMC) en Stichting Juul. Beide zetten zich in voor kinderziektes en kinderkanker in het bijzonder. Als club doet vv Katwijk ook een donatie. VIDB wil met dit unieke evenement de prachtige regio waarin we spelen verenigen en hoopt op een zo hoog mogelijke opbrengst voor het goede doel. Graag tot 30 mei!

Comments are closed.