Rijnvogels Katwijk

INFORMATIE OVER DE DORPSDERBY RIJNVOGELS – KATWIJK

by • 11 december 2014 • Businessclub, Evenementen, Katwijk 1, NieuwsComments (0)813

Voor zaterdag a.s. staat er weer een heuse dorpsderby op het programma.Ons vlaggenschip neemt het dan op tegen dorpsgenoot en promovendus FC Rijnvogels, die het overigens verrassend goed doen in de Hoofdklasse B en afgelopen zaterdag ASWH met lege handen achterliet op hun thuisbasis.

Katwijk zal zaterdag met veel vertrouwen de strijd aangaan en we hopen uiteraard dat we met de huidige riante voorsprong van 12 punten de winterstop in kunnen gaan. FC Rijnvogels hanteert evenals de overige clubs in de Hoofdklasse, het afgesproken beleid binnen het Centraal Orgaan Hoofdklassen, dat bestuur en sponsors van de tegenstander alleen toegang krijgen op vertoon van de COH bestuurspas. Kaarten van de Businessclub van vv Katwijk zijn dus niet geldig om toegang te krijgen tot het sponsorhome van de FC Rijnvogels.

Wel wordt de mogelijkheid geboden om een dagkaart aan te schaffen (kosten € 30,-), waarmee u toegang tot de wedstrijd en sponsorhome verkrijgt. Deze kunnen (op vertoon van uw sponsorpas van vv Katwijk) zaterdag bij de kassa aangeschaft worden, of in de voorverkoop (in de kantine) bij de FC Rijnvogels (donderdag 11 december van 20.00 tot 22.00 uur en zaterdag 13 december van 10.00 tot 12.00 uur). Voor de aanschaf van ‘gewone’ entreekaarten, zie de website van vv Katwijk.

STICHTING JUUL
FC Rijnvogels zal zaterdag trachten zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Juul. Zo zal er rond de wedstrijd tegen Katwijk gecollecteerd worden en staan er diverse acties op het programma. Omdat ook de vv Katwijk dit goede doel op meerdere fronten ondersteunt, bevelen wij deze actie van harte bij u aan.

In 2007 werd de Stichting Juul opgericht en is inmiddels niet meer weg te denken in de omgeving Katwijk. Stichting Juul heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen om het Sofia Kinderziekenhuis in Rotterdam te ondersteunen ten behoeve van het onderzoek en de behandelingen van en naar kinderkanker. Tevens willen ze als de financiële middelen het toelaten, kinderen die woonachtig zijn in de gemeente Katwijk en aan kanker lijden een plezierige dag bezorgen. Voor meer informatie, kijk op www.stichtingjuul.nl

We hopen zaterdag op een aantrekkelijke, sportieve strijd en een mooie opbrengst voor Stichting Juul! Tot zaterdag op Sportpark De Kooltuin! En voor de deelnemers aan de BC-Kerstborrel…. Tot morgen!

Comments are closed.