Interplan bronssponsor VV Katwijk

Interplan nieuwe bronssponsor!

by • 24 oktober 2018 • NieuwsComments (0)742

Tijdens de thuiswedstrijd tegen Jong Sparta heeft Interplan Bouwsupport het sponsorcontract ondertekend. Het bouwkundig bureau is gespecialiseerd in bouwkosten, kopersbegeleiding en projectcoördinatie. Businessclub VV Katwijk bedankt Interplan voor hun support!

Ondersteuning op elk vlak in het bouwproces

Interplan Bouwsupport kan u op elk vlak in het bouwproces ondersteunen door de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk voor u uit te voeren. Opdrachtgevers zijn divers en bestaan uit aannemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties,  gemeentes en overheden uit noord-, zuid-, en midden- Nederland. Onze diensten zijn inzetbaar in elke fase en op elk niveau van het voorbereidings- en/of bouwproces. Het team van Interplan bestaat uit vijfendertig gedreven medewerkers. Het merendeel van de werknemers heeft een afgeronde HBO opleiding, praktijkervaring op de bouwplaats, aanvullende opleidingen en Interplan ervaring. Onze kracht is de samenstelling en de bundeling van specialismes van ons team, praktijkprofessionals die praten, denken en doen met een visie, zoals u verlangt. De medewerkers van Interplan zijn actief in twee takken van sport, te weten Interplan Bouwsupport en Interplan Bouwmanagement.

Bouwsupport

Interplan bouwsupport is inzetbaar in het voorbereidings- en bouwproces. Op elk vlak in het bouwproces kunnen wij u ondersteunen door de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit te voeren. Onze core business zijn de bouwkosten op elk niveau en koperbegeleiding van “A tot Z”.

Interplan bronssponsor VV Katwijk

Dirk Knetsch van Interplan wordt gefeliciteerd door Peter de Mol van Businessclub VV Katwijk.

Bouwmanagement

Interplan bouwmanagement behartigt uw belangen tijdens het voorbereiding- en-/of bouwproces. Als projectmanager, kosten- en onderhoudsdeskundige staan wij vanaf het eerste idee klaar om samen met u te komen tot een juist scenario. Interplan stuurt het ontwerp-, aanbestedings-, uitvoerings-, en inrichtingsproces tot en met oplevering. Door onze “up to date” marktkennis komen wij tot marktconforme budgetten welke gedurende het proces bewaakt worden.

Projectcoördinatie

Interplan heeft het bouwmanagement uitgebreid met projectcoördinatie voor met name hotels en gebouwtransformaties waar we de coördinatie/uitvoering verzorgen voor de (af)bouw en FF&E. De projectcoördinatie wordt uitgevoerd voor en onder verantwoording van de opdrachtgever. Wij stellen voor elk project, afhankelijk van de omvang, een compleet projectteam op onder leiding van een sr. Projectmanager.

Geïnteresseerd in de diensten van Interplan?

De huidige klantenkring bevindt zich hoofdzakelijk in Noord-, Zuid-, en Midden-Nederland. Deze bestaat uit aannemers, ontwikkelaars, architecten, woning coöperaties en hotelketens. Ook behoefte aan ondersteuning in uw bouwproces? Dirk Knetsch gaat graag met u in gesprek!

Comments are closed.