Haringparty Businessclub vv Katwijk

Jaarlijkse Haringparty op vrijdag 17 juni

by • 6 juni 2016 • Evenementen, NieuwsComments (0)1217

Dit jaar organiseren de Businessclub FC Rijnvogels, de Businessclub Katwijk, Ouwehand Visverwerking en Parlevliet & Van der Plas samen een grootse haringparty. Dit evenement zal plaatsvinden in het sponsorhome van de FC Rijnvogels.

Tijdens de haringparty zal een Amerikaanse veiling worden gehouden, waarbij een door Ouwehand beschikbaar gesteld vaatje haring zal worden geveild.Bij deze Amerikaanse veiling betaalt u alleen het bedrag dat u zelf extra bij biedt. Is de laatste bieding bijvoorbeeld € 800,- geweest, en u biedt € 900,-, betaalt u dus € 100,-. Zo gaat dit door. Iedereen kan zo vaak bieden als hij wil. Elk bod moet uiteraard betaald worden. U krijgt spoedig na de veiling een factuur. De veilingmeester beëindigt de veiling (“Eenmaal, andermaal…”) als er geen biedingen meer zijn.

Voor en na afloop van de veiling is voldoende gelegenheid om elkaar onder het genot van de Nieuwe Haring en een drankje te treffen en bij te praten over het afgelopen en zeker over het komende seizoen. Uiteraard wordt er voor de aanwezigen die niet van haring houden een alternatief geserveerd. Kortom: het belooft wederom een prachtige avond te worden.

· Datum: Vrijdag 17 juni
· Tijdstip: 18.00 – 22.30 uur
· Locatie: Businessclub FC Rijnvogels, 1e Mientlaan, 2223 LC Katwijk aan den Rijn

Een uniek evenement waar zowel wij als bestuur van beide businessclubs als genoemde sponsoren trots op zijn. Wij stellen uw aanwezigheid dan ook bijzonder op prijs.

In verband met de catering en de verdere voorbereidingen zouden wij het zeer op prijs stellen als u uw komst en met hoeveel personen z.s.m. wilt doorgeven via:
aanmelden@bckatwijk.nl

Alvast bedankt voor uw medewerking en tot ziens op 17 juni.
Bestuur Businessclub FC Rijnvogels
Bestuur Businessclub v.v. Katwijk

Comments are closed.