Haringparty Businessclub vv Katwijk

Jaarlijkse haringparty op zaterdag 21 juni

by • 3 juni 2014 • Businessclub, Evenementen, NieuwsComments (0)1315

Na het succes van vorig jaar organiseren de Businessclub Quick Boys en de Businessclub Katwijk en de gezamenlijke hoofdsponsor Ouwehand en Parlevliet & van der Plas wederom samen een grootse haringparty.

In tegenstelling tot de uitgesproken wens bij de eerste gezamenlijke haringparty om in 2014 dit evenement in de nieuwbouw van de V.V. Katwijk te laten plaatsvinden heten wij u ook dit jaar met veel plezier en genoegen weer welkom in het businesshome van Quick Boys. Zoals u van ons gewend bent zal tijdens de haringparty een Amerikaanse veiling worden gehouden waarbij een door Ouwehand beschikbaar gesteld vaatje haring zal worden geveild.

Bij deze Amerikaanse veiling betaalt u alleen het bedrag dat u zelf extra bij biedt. Is de laatste bieding bijvoorbeeld € 800 geweest, en u biedt € 900, betaalt u dus € 100. Zo gaat dit door. Iedereen kan zo vaak bieden als hij wil. Elk bod moet uiteraard betaald worden. U krijgt spoedig na de veiling een factuur. De veilingmeester beëindigt de veiling (“Eenmaal, andermaal…”) als er geen biedingen meer zijn.

Voor en na afloop van de veiling is voldoende gelegenheid om elkaar onder het genot van de Nieuwe Haring en een drankje te treffen en bij te praten over het afgelopen en zeker over het komende seizoen. Uiteraard wordt er voor de aanwezigen die niet van haring houden een alternatief geserveerd. Tevens zal er voor de dames een zomerse wijnproeverij worden georganiseerd.

De avond zal verder omlijst worden door live muziek. Kortom het belooft wederom een unieke avond te worden.

Datum:            Zaterdag 21 juni
Tijdstip:          17:00 uur – 21.30 uur
Locatie:          Businessclub Quick Boys

Een uniek evenement waar zowel wij als bestuur van beide businessclubs als onze hoofdsponsor trots op zijn. Wij stellen uw aanwezigheid dan ook bijzonder op prijs. In verband met de catering en de verdere voorbereidingen zouden wij het zeer op prijs stellen als u uw komst en met hoeveel personen z.s.m. wilt doorgeven via: info@bcquickboys.nl en aanmelden@bckatwijk.nl

 

Alvast bedankt voor uw medewerking en tot ziens op 21 juni.

Bestuur Businessclub K.V.V. Quick Boys
Bestuur Businessclub V.V. Katwijk

 

Ps. Er zal bij de ingang en uitgang een collectepunt zijn voor uw vrijwillige bijdrage aan het Kikafonds.

Comments are closed.