Businessclub voetbalvereniging Katwijk Quick Boys

KATWIJK MAAKT ZICH OP VOOR DE DERBY

by • 18 maart 2015 • Businessclub, Katwijk 1, NieuwsComments (0)1074

Aanstaande zaterdag staat de dorpsderby tegen de blauw witten uit het zuiden op de agenda. Als gastheer kan Katwijk de zure nasmaak van het eerste verlies dit seizoen wegspoelen. Katwijk kan deze zaterdag een grote stap zetten naar het kampioenschap. Op eigen veld zal samen met de ‘eer des dorps’ de 3 punten verdeeld worden. De aftrap van deze altijd beladen wedstrijd staat voor 14.00 uur gepland.

Er wordt een groot aantal toeschouwers verwacht en ook in onze nieuwe businessruimte zal het behoorlijk druk zijn. Om deze reden zal ook het huidige sponsorhome(oude) in gebruik zijn. Uiteraard zijn alle sponsoren van harte welkom in het nieuwe gebouw. U dient hiervoor gebruik te maken van de entree van het nieuwe gebouw en kan niet via de tribune naar binnen voor aanvang van de wedstrijd.

We verzoeken iedereen om op tijd te komen en zoveel mogelijk de auto thuis te laten, vanwege de enorme parkeerdrukte in de wijk. Het nieuwe businesshome zal geopend zijn vanaf 12.30 uur. Vanaf 12.00 uur zal De Krom worden afgesloten voor motorvoertuigen.

LET OP! Er wordt streng gecontroleerd op geldige toegangskaarten. Er zijn geen extra kaarten meer te koop voor de businessruimte en tribune.

Comments are closed.