Marciano aalders nieuwe versterking vv katwijk

Katwijk versterkt zich komen seizoen met Marciano Aalders

by • 21 januari 2015 • Katwijk 1, NieuwsComments (0)1012

Er komt steeds meer structuur in de selectie van v.v. Katwijk voor volgend seizoen. Vandaag is bekend geworden dat de selectie van v.v. Katwijk versterkt gaat worden met Marciano Aalders.

Hij komt over van SDVB uit Barneveld, waar hij dit seizoen aanvoerder is. Eerder werd al bekend dat Stefan Olsthoorn en Bennie van Noord de selectie komen versterken en 14 spelers van de huidige selectie hun contract verlengden.

Ondanks zijn 23 jaar heeft de veelzijdige middenvelder al flink wat ervaring opgebouwd. Op jonge leeftijd kwam Marciano uit in de opleiding van Ajax, dat hij al snel verruilde voor Go Ahead Eagles. Hier doorliep hij samen met zijn broer de hele jeugdopleiding. Na een stage in Italie aanvaardden beide broers een aanbod van FC Bolsano dat uitkwam in de Serie-C . Omdat een werkvergunning uitbleef keerde Marciano terug naar Nederland, waar hij aansloot bij SDVB in Barneveld. Broer Marinio bleef wel in Italie en stortte zich zeer succesvol op het zaalvoetbal en komt nu zelfs uit in de Serie-A en het Nederlands zaalvoetbalteam.

Terug in Nederland maakte Marciano als 17-jarige direct zijn debuut in het 1e elftal van SDVB, dat toen onder leiding stond van onze hoofdtrainer Dick Schreuder. Na 3,5 seizoen besloot Marciano de overstap te maken naar hoofdklasser Bennekom, waar hij direct een bepalende speler werd. Echter door trieste familieomstandigheden keerde hij afgelopen zomer terug bij SDVB. Met zijn komende verhuizing naar Amsterdam heeft Marciano nu weer besloten om het maximale uit zijn voetbalkwaliteiten proberen te halen en bij v.v. Katwijk aan te sluiten.

v.v. Katwijk is verheugd met de keuze van Marciano en wenst hem heel veel succes toe!

Comments are closed.