Mark de loor naar Katwijk

KATWIJK VERSTERKT ZICH MET MARK DE LOOR

by • 6 april 2015 • Katwijk 1, NieuwsComments (0)1218

Aankomende zomer zal Mark de Loor aansluiten bij vv Katwijk. De lichtvoetige middenvelder komt over van sv Spakenburg, waar hij nu herstellende is van een knieblessure.

De net 24 jarige Mark is een rechtsbenige speler, die met zijn loopvermogen overal op het middenveld uit de voeten kan. Hij staat bekend om zijn creativiteit, inzicht en traptechniek. Ook maakt hij als middenvelder regelmatig zijn doelpunt. Zo scoorde hij afgelopen seizoen in de kampioenswedstrijd in de Topklasse met Spakenburg tegen GVVV de belangrijke 1-0. Ook in beide wedstrijden om het Algeheel Landskampioenschap van Nederland tegen AFC maakte Mark belangrijke goals.

Mark begon met voetballen bij Purmersteijn om via ZOB over te stappen naar de jeugdafdeling van Ajax. Hierna ging Mark naar de profs van FC Volendam. Ondanks zijn debuut in het 1e elftal vertrok hij uiteindelijk naar ADO’20. Hier volgde een zeer succesvol seizoen waar de club o.a. de 1/8 finale van de KNVB-beker haalde tegen de profs van Vitesse, nadat eerder Almere City en Eindhoven werden uitgeschakeld. In Heemskerk groeide Mark uit tot een belangrijke speler. Zo stond hij aan de basis van veel assists en goals wat resulteerde in een 2-jarig contract bij sv Spakenburg.

Wij heten Mark van harte welkom en wensen hem heel veel succes toe bij v.v. Katwijk. Mark de Loor is de 7e versterking voor v.v. Katwijk in het nieuwe seizoen. Eerder werd al bekend dat ook Bennie van Noord(IJsselmeervogels), Mitchel Bolck(ADO’20), Steven Olsthoorn(Westlandia), Steven Sanchez Angulo(RKAVV), Marciano Aalders(SDVB) en Rinaldo O’Niel (OFC) de overstap maken naar de Krom. Hier staat tegenover het vertrek van 9 spelers. Tijdens dit seizoen vertrok Jerghinio Sahadewsing en na de zomer zullen ook Joost Leonard, Sjaak Lettinga, Romano de Jonge, Donny Rijnink, Jos Jansen, Jesse Dingjan, Michael de Leeuw en Michael Owel elders spelen.

Comments are closed.