Krom Sponsor Event: U bent van harte welkom!

by • 19 februari 2014 • Businessclub, Evenementen, NieuwsComments (0)1450

Na de succesvolle voorafgaande edities wordt er 14 maart 2014 een zesde editie van het “Krom Sponsor Event” georganiseerd. Ook dit jaar is er weer een verloting met leuke prijzen.

Het Krom Sponsor Event is het jaarlijkse evenement op “Sportpark De Krom” waar de sponsors van Hockey Club Catwyck, tennisvereniging KLTV, atletiekvereniging AV Rijnsoever, voetbalvereniging VV Katwijk, schietsportvereniging SSV Katwijk, tennisclub MVKV en tafeltennisvereniging Rijnsoever elkaar in een informele sfeer ontmoeten.

In navolging van o.a. Jan Lammers en Floris Jan Bovelander is ook dit jaar een bekende naam uit de Nederlandse sportwereld aanwezig. Dit jaar verwelkomen wij Nick Driebergen. De in Rijnsburg geboren Driebergen heeft een mooie carriere in het wedstrijdzwemmen achter de rug.

Als organisatie juichen we het enorm toe, als U als sponsor een zakenrelatie als introducé meeneemt! Dit jaar zal Tennisvereniging KLTV uw gastheer zijn in de vernieuwe accommodatie gelegen aan Tennisparkweg 1, 2221KK in Katwijk.

U kunt zich aanmelden via:
Carolien v/d Plas, tel. 0610143786 of aanmelden@bckatwijk.nl

Comments are closed.