Mart Vergouwen nieuwe voorzitter vv Katwijk

Mart Vergouwen nieuwe voorzitter v.v. Katwijk

by • 17 oktober 2014 • Businessclub, NieuwsComments (0)1693

Mart Vergouwen is tijdens de ledenvergadering verkozen tot de nieuwe voorzitter van v.v. Katwijk. De oud voorzitter van de businessclub volgt Wim Guijt op.

Afscheid
In zijn rol als voorzitter kende Wim Guijt mooie sportieve mijlpalen. Na zijn aanstelling in oktober 2009 promoveerde het eerste elftal van v.v. Katwijk in zijn eerste seizoen direct naar de topklasse. In haar derde topklasse seizoen werd Katwijk kampioen van de topklasse, met als hoogtepunt het landskampioenschap. Guijt maakte als voorzitter echter ook dieptepunten mee. Zo degradeerde Katwijk in 2014 van de top- naar de hoofdklasse.

Naast deze sportieve herinneringen kende de oud voorzitter ook enkele organisatorische hoogtepunten. Voorbeelden zijn onder andere de professionalisering van de jeugdopleiding, de opbouw van de vrouwen- en meisjesafdeling (ondertussen meer dan 100 vrouwelijke leden) en niet te vergeten de nieuwbouw van de tribune. Ook secretaris Cor den Dulk stopt na 12 jaar trouwe dienst als bestuurslid. Den Dulk stond onder de leden vooral bekend als ledenadministrateur. Dit laatste verandert echter niet, Cor den Dulk blijft namelijk verantwoordelijk voor de ledenadministratie van v.v. Katwijk. Zowel Wim Guijt als Cor den Dulk zijn tijdens de ledenvergadering verkozen tot erelid van de voetbalvereniging Katwijk.

Nieuwe voorzitter
Mart Vergouwen volgt Wim Guijt op als voorzitter van v.v. Katwijk. Vergouwen is al enkele jaren actief binnen de club als sponsor (ISEC Nederland) en voorzitter van de Businessclub. In zijn jeugd is Mart in diverse selectie elftallen van v.v. Katwijk keeper geweest. Aankomende week verschijnt er een uitgebreid interview met Mart Vergouwen op deze website.

Nieuwe bestuursleden
Tijdens de ledenvergadering is niet alleen een nieuwe voorzitter gekozen, maar werden ook drie nieuwe bestuursleden voorgesteld. Wim Nijgh, Dick van der Plas en Simon Kloos treden als bestuurslid toe. Met de komst van de nieuwe leden worden ook twee nieuwe bestuursfuncties toegevoegd, namelijk PR en commerciële zaken. Tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering zullen de definitieve portefeuilles worden verdeeld. Hier komen we uiteraard via de website op terug.

Comments are closed.