businnessclub katwijk lid mastergroup bestaat 40 jaar

Master Cleaners bestaat 40 jaar

by • 30 april 2015 • Nieuws, sponsornieuws, SponsorsComments (0)943

Master Cleaners, onderdeel van Master Group, is opgericht op 1 april 1975 en inmiddels gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging bouwopruiming in en om gebouwen, maar ook vloeronderhoud van alle soorten vloeren. Opdrachtgevers van het eerste uur kunnen beamen dat wij ons vak verstaan, nu dus al 40 jaar. De eerste klant van Master Cleaners is immers nog steeds klant, namelijk ATAL-Medial, een Artsenlaboratorium, met inmiddels meer dan 10 vestigingen.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid
Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Met onze eigen professionele apparatuur en een groot assortiment milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen van gerenommeerde leveranciers, kunnen we op iedere situatie inspelen. Marmer is daarbij ons bijzondere specialisme. Om de kwaliteit te waarborgen worden de schoonmaakwerkzaamheden van onze medewerkers via een vast rooster en steekproefsgewijs beoordeeld. Onze ISO 9001-2008 certificering (KIWA) staat borg voor kwalitatieve ondersteuning van onze werkzaamheden en de VCA-certificering voor veilig werken.

Master Cleaners is tevens lid van de brancheorganisatie OSB en heeft het OSB-keurmerk, een kwaliteitsstempel waarmee er een gezicht wordt geven aan de integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit van een schoonmaakbedrijf, en dus beschikken over de juiste vakkennis, goed omgaan met hun personeel en ook de belasting en premies betalen. www.osbkeurmerk.nl

Wij kunnen iedere situatie aan
Ieder pand en ook iedere klant is anders. In de loop der jaren zijn we iedere situatie wel een keer tegengekomen. Flexibiliteit is onze tweede natuur geworden. Vooraf wordt uitvoerig met u besproken wat uw wensen zijn. U kunt ervan uitgaan dat onze vakopgeleide medewerkers daar tot in de puntjes aan zullen voldoen. Omdat onverwachte situaties overal op de loer liggen hebben wij een Calamiteiten brigade die 24 uur per dag beschikbaar is om iedere uitdaging te lijf te gaan.

Duidelijkheid en eerlijkheid
Duidelijkheid en eerlijkheid: de basis van de relatie met onze klanten. De korte communicatielijn – u krijgt een vaste contactpersoon – maakt snelle service mogelijk. Bovendien spreken we een vast bedrag per maand met u af. Daarin zijn alle arbeids- en materiaalkosten opgenomen die u aan de schoonmaak van uw pand kwijt bent. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Van ziektes en vakanties ondervindt u ook geen hinder. Wij zorgen ervoor dat uw pand er het hele jaar door schoon en verzorgd uitziet. Een schoon en goed verzorgd pand: belangrijk voor het imago van uw bedrijf. Een goede eerste indruk is immers de eerste stap op weg naar succesvol zakendoen. Master Cleaners bezorgt inmiddels een groot aantal bedrijfsgebouwen in Nederland een schoon en fris uiterlijk.

Ervaring in iedere branche
Gemeentelijke Instellingen, Bedrijven en kantoren, Laboratoria, Scholen, Bouwondernemingen, (zware) Industrie, Musea, Hotels, Evenementen, Horeca, Sportaccommodaties, maar ook op projectbasis.

Advies op maat
Profiteer ook van onze heldere en transparante manier van werken en ervaar onze gegarandeerde kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door.

Contactgegevens:

Schakelstraat 10
1014 AW Amsterdam
Tel. 020 – 615 89 27
Fax. 020 – 615 89 18
info@mastercleaners.nl

Lekstraat 170
2515 VZ Den Haag
Tel. 070 – 382 40 00
Fax. 070 – 385 95 59
info@mastercleanersdenhaag.nl

Onderdeel van www.mastergroup.nl

Comments are closed.