Katwijk IJsselmeervogels Topklasse voetbal

Onnodig verlies onfortuinlijk Katwijk

by • 30 augustus 2015 • Katwijk 1, NieuwsComments (0)1042

Zaterdag stond op De Krom de wedstrijd tussen de meest succesvolle amateurclubs op het programma. Katwijk dicteerde de gehele wedstrijd, maar wist legio kansen niet om te zetten in een overwinning.

Op een zonnig sportpark De Krom kwam Katwijk goed uit de startblokken. Mengerink, Van Noord en Jongeneelen hadden het vizier echter niet op scherp staan. De eerste mogelijkheid van IJsselmeervogels was wel direct raak. Makizodila wist de uitkomende Koroglu met een boogbal te verschalken. Na dit doelpunt ging Katwijk weer verder waar het mee bezig was: Aanvallen en kansen creëren. Sanchez en Mengerink hadden de 1-1 allebei op hun schoen, maar keeper Van Emmerik zat dwars.

Ook na de rust bleef het beeld eentonig: Katwijk viel aan en IJsselmeervogels probeerde er af en toe met een counter uit te komen. Nadat Van Oijen voor Katwijk en Makizodila voor IJsselmeervogels voor gevaar zorgden kwam Katwijk via Mengerink op 1-1. Twee minuten later stond de 1-2 al op het scorebord, Maikel de Harder schoot raak. Na dit doelpunt creerde Katwijk nog genoeg kansen om iets aan de stand te doen. Het vizier van de voorhoede stond vandaag echter niet op scherp.

Doelpunten: 24. Janic Makizodila 0-1, 61. Marciano Mengerink 1-1, 63. Maikel de Harder 1-2

Opstelling Katwijk: Atam Koroglu, Omar Hamdi, Robbert Susan, Danny de Jel, Steven Sanchez Angulo, Paul de Lange (81. Marciano Aalders), Donny van Oijen (67. Kevin Sterling), Jeffrey Jongeneelen (54. Stefan Plat), Bennie van Noord, Stefan Stam, Marciano Mengerink

Opstelling IJsselmeervogels: Raymon van Emmerik, Tony Tol, Jeffrey Buitenhuis, Cees Toet, Nejmi Achraf, Mike v.d. Laar, Frenkie Schaap, Maikel de Harder, Janic Makizodila (81. Jeffrey van den Dikkenberg), Emre Pinar (72. Jim van Alst), Dennis Hollart

Foto: Orangepictures

Comments are closed.