Katwijk BouwMaatschappij KBM

KBM (Katwijkse Bouwmaatschappij) is een toonaangevende bouwonderneming gevestigd te Katwijk. Met meer dan 50 jaar expertise richten wij ons met name op nieuwbouw, maar ook op onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Dankzij onze nuchtere kijk op zaken, hoge kwaliteitsstandaard en grote mate van betrokkenheid hebben wij een sterke positie in de markt veroverd.

Daarnaast zijn wij als KOM (Katwijkse Ontwikkelings Maatschappij) actief als ontwikkelaar. Dit totaalconcept maakt ons tot een sterke partner voor een breed scala aan opdrachtgevers; als ontwikkelaar denken wij als bouwer en als bouwer denken wij als ontwikkelaar. Onze voorstellen zijn dan ook vanuit diverse invalshoeken bekeken en zijn ook daadwerkelijk haalbaar. Wij zien geen belemmeringen maar mogelijkheden. Wij leven ons in en zijn in staat om binnen ieder budget en planning een passend voorstel te doen. Daag ons maar uit.

Familiebedrijf
KBM is al meer dan 50 jaar een familiebedrijf. Onze opdrachtgevers merken dat; aan de sfeer en de bijzonder hoge mate van betrokkenheid. Bij ons vind u dan ook louter vaklieden die vaak al meer dan 20 jaar werkzaam zijn bij KBM. Allemaal ingrediënten waardoor wij een opmerkelijk hoge kwaliteitsstandaard garanderen. Wij laten u graag kennismaken met ons vakmanschap!

Katwijkse Bouwmaatschappij KBM
Scheepmakerstraat 2
Postbus 94, 2220 AB Katwijk
Telefoon 071 – 402 92 15
Fax 071 – 402 85 56
E-mail info@kbm.nl

Comments are closed.