Open dag combigebouw vv katwijk

OPEN DAG COMBIGEBOUW SPORTPARK DE KROM

by • 11 mei 2015 • Businessclub, Evenementen, NieuwsComments (0)1622

Op vrijdag 22 mei om 16.00 uur opent wethouder Willem van Duijn het gloednieuwe Combigebouw op Sportpark De Krom. Het Combigebouw biedt onderdak aan Voetbalvereniging Katwijk, Businessclub Katwijk, Paramedisch Centrum Vitaal en Tafeltennisvereniging Rijnsoever. Op zaterdag 23 mei is er een open dag in het combigebouw om alle geïnteresseerden een kijkje te laten nemen in het schitterende nieuwe pand.

Na jaren van intensieve voorbereiding is eindelijk het Combigebouw op Sportpark De Krom gerealiseerd. De Stichting Sportfaciliteiten De Krom is de beheerder van het gebouw en heeft gebruikersovereenkomsten gesloten met de voetbalvereniging, de businessclub, het paramedisch centrum en de tafeltennissers. Op zaterdag 23 mei, van 12.00 uur tot 15.00 uur, is iedereen van harte welkom om het nieuwe onderkomen te bezoeken.

De Businessclub Katwijk is (een uur korter) geopend van 12.00 uur tot 14.00 uur. Op de bovenste verdieping van het Combigebouw kan iedereen zien hoe de businessclub is gehuisvest. Vanuit het businesshome hebben de leden een schitterend uitzicht over de thuiswedstrijden van het eerste team van Voetbalvereniging Katwijk. De businessclub is helemaal in voetbalstijl ingericht en ‘ademt’ voetbal. Kortom, een prettige ambiance om het zaken doen en ontspanning te combineren.

Vitaal is gehuisvest op de begane grond van het Combigebouw. Tussen 12.00 uur en 15.00 uur worden in Paramedisch Centrum Vitaal demonstraties gegeven van de verschillende soorten trainingsapparatuur. Ook kan met terecht voor adviezen over fysiotherapie en (het voorkomen van!) sportblessures. Vitaal is een modern centrum voor fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en fysiosport, en heeft al lange tijd haar hoofdvestiging op Groen van Prinstererweg 61 te Katwijk. Zij verzorgen tevens de fysiotherapeutische begeleiding van de voetballers van Voetbalvereniging Katwijk.

In de kelder van het Combigebouw zijn alle geïnteresseerden tussen 12.00 uur en 15.00 van harte welkom om kennis te maken met Tafeltennisvereniging Rijnsoever. Bezoekers krijgen informatie over de tafeltennissport in het algemeen en Tafeltennisvereniging Rijnsoever in het bijzonder. Uiteraard kunnen de bezoekers zelf ook een tafeltennisbatje ter hand nemen en een balletje slaan. Gezelligheid en een informele sfeer staan voorop tijdens de open dag.

Bezoekers kunnen daarnaast op de begane grond nog de kleedkamers bezichtigen van Voetbalvereniging Katwijk. De kleedkamers zijn ingericht naar de moderne eisen die aan een vereniging in de Topklasse worden gesteld. In het tegelwerk zijn de clubkleuren verwerkt en op de lockers voor de spelers zijn naam en foto gemonteerd. Aan de buitenkant van het Combigebouw kan men als bezoeker niet om de tribune heen. Een schitterend afgewerkte accommodatie!

Het nieuwe Combigebouw is echt een aanwinst voor Sportpark De Krom. Het gebouw is tot stand gekomen door intensieve samenwerking tussen de gemeente Katwijk, de Stichting Sportfaciliteiten De Krom en de gebruikers.

Comments are closed.