Kattukse Veiling Businessclub vv Katwijk

REMINDER: Katwijkse Veiling 4 april

by • 2 april 2014 • Businessclub, Evenementen, leden, NieuwsComments (0)1096

Eenmaal, andermaal… Vrijdag 4 april is het weer zover, dan organiseert vv Katwijk alweer haar zevende Kattukse Veiling. En ook dit jaar staan er dankzij de regionale middenstand weer prachtige kavels op de lijst.
Het is inmiddels een mooi traditie op ‘De Krom’, de jaarlijks terugkerende veiling. Een avondje uit voor de hele vereniging inmiddels, waarmee en passant de nodige financiele middelen worden opgehaald voor de club. Middelen die meer dan nodig zijn om haar ambities op peil te houden. De Krombewoners staan voor de grootste investering uit hun geschiedenis, als het komende jaar een combigebouw met tribune en ruimtes voor fysiotherapie, de tafeltennisvereniging en de businessclub op het sportpark wordt gebouwd.

Recordopbrengst
Afgelopen jaar bracht de Kattukse Veiling een recordopbrengst van 70.000 euro op. Een resultaat om van te dromen natuurlijk. Ook dit jaar heeft de veilingcommissie hoge verwachtingen, want de kavellijst is er weer één om van te smullen. Voetbalreizen naar Manchester, Milan, Rome, Dortmund, Liverpool, Newcastle, Barcelona en Madrid, maar ook VIP-arrangementen in Velsen, Alkmaar of Heerenveen. De voetballiefhebbers komen weer aan hun trekken dit jaar op de veiling van vv Katwijk.

Maar ook voor wie er niet van voetbalreizen houdt is er voldoende te krijgen. Verschillende weekendjes weg in de Benelux. Een formule 1-reis naar de mooiste Grand Prix van Europa in Spa Francorchamps, lekker een paar dagen golfen in de Algarve of dineren op hoog (Michelin)niveau in Leeuwarden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de nodige etentjes bij culinaire hotspots in de regio te verkrijgen.

Jubileumtap
Voor wie een beetje praktisch is ingesteld is zijn er natuurlijk weer de nodige klusartikelen, fietsen, TV’s en andere elektronica te verkrijgen. Voor de echte supporter is er wellicht 1 hoogtepunt. Naast de gebruikelijke vv Katwijk-tapvaatjes is er dit jaar ook een speciale jubileumtap te verkrijgen. Een echte biertap volledig in vv Katwijkstijl. Die mag je natuurlijk niet missen, tot vrijdag 20:00 uur op ‘De Krom’!

Comments are closed.