Gezamelijke Haringparty 2014 Businessclub Katwijk en Quick Boys

Schitterende opbrengst veiling haringparty

by • 23 juni 2014 • Businessclub, Evenementen, NieuwsComments (0)1868

Op de eerste dag van de zomer van 2014 vond in samenwerking met de BuisnessClub Quick Boys de gezamenlijke haringparty plaats. De locatie was helaas ook dit jaar wederom Nieuw Zuid in verband met de uitgestelde oplevering van ons mooie nieuwe onderkomen. Het festijn dat door de BusinessClubs is georganiseerd had als grote gemene deler: Hoofdsponsor Ouwehand Visverwerking.

Onderdeel van deze bijeenkomst was ook de jaarlijkse veiling van het ‘eerste’ emmertje haring. Vorig jaar bracht het eerste emmertje haring € 33.000 op. Toen was Bertus Dekker de gelukkige eigenaar. Dit jaar was het de vraag of die mooie opbrengst nog hoger zou uitvallen. De veilingmeesters deden hun uiterste best en daar zijn ze uitstekend in geslaagd.

Uiteindelijke bleef de teller steken op het bedrag van niet minder dan € 50.000 dat via het Amerikaanse veilingsysteem werd opgebouwd. Euro-Baltic en Rabobank Katwijk mochten zich de uiteindelijke eigenaar noemen van het emmertje haring van uitstekende kwaliteit.

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de jeugdopleidingen van vv Katwijk en Quick Boys. Alle bieders: Hartelijk Dank !!

Comments are closed.