Sportgala Katwijk 2015

by • 10 december 2015 • Businessclub, Evenementen, NieuwsComments (0)962

Op zaterdag 19 december wordt het SportGala georganiseerd om de Katwijkse sporters en verenigingen in het zonnetje te zetten. Het SportGala is het feestelijke sluitstuk van de Sportverkiezingen Katwijk 2015. Niemand minder dan Sportverslaggever Jack van Gelder zal tijdens het SportGala de prijzen uitreiken.

Ons eigen oranje keurcorps is genomineerd voor ‘sportploeg van het jaar’. Deze nominatie is te danken aan het kampioenschap in de hoofdklasse B en de goede prestaties in het eerste deel van de Topklasse.

Het Sportgala Katwijk 2015 wordt gehouden in Sporthal Cleijn Duin. De avond begint om 19.30 uur en het programma met de prijsuitreikingen duurt tot 22.00 uur. Aansluitend is er een After Party. Natuurlijk zal het geheel omlijst worden met muziek.

Iedereen heeft de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij het Sportgala. VIP-kaarten voor dit evenement kosten € 75,-. Deze kaarten geven toegang tot de formele ontvangst voor de start van de verkiezingsavond en is inclusief buffet, After Party en een ‘Meet & Greet’ met de genomineerden en winnaars. Kaarten zijn beschikbaar op deze website.

Comments are closed.