• Businessclub vv Katwijk Stamppotavond Businesscafé

Stamppotavond smaak- en sfeervolle samenkomst BC leden.

by • 6 oktober 2014 • Businessclub, Evenementen, Foto's, NieuwsComments (0)1278

Afgelopen vrijdagavond was het al vroeg in de avond gezellig druk in ons sponsorhome. Na het succes van de presentatieavond was het andermaal een aangename bedoening tijdens het 2e BusinessCafé van het seizoen.

Voor de gelegenheid had 5 Senses Catering een aantal smakelijke stamppotjes voor onze leden klaargemaakt. Onder het genot van een drankje en goed gezelschap werden de snel soldaat gemaakt. Wat ons betreft was het weer een smaak- en sfeervolle avond in ons eigen Businesshome.

Op 7 november staat het volgende BusinessCafé op de agenda en net als de stamppotavond staat er ook deze keer weer een klassieker op het programma. Of misschien beter gezegd het menu. Het is dan namelijk weer tijd voor de traditionele Mosselavond. Ook hier geldt natuurlijk weer dat wij graag weten wie wij deze avond mogen ontvangen. Vergeet u dus niet aan te melden voor deze avond welke in het Jachthavenpaviljoen ’t Roer plaats zal vinden.

Gezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is dient u zich hier wel tijdig voor aan te melden. VOl = namelijk VOL 🙂 Per lid kunt u maximaal het aantal plaatsen reserveren dat overeenkomt met uw aantal lidmaatschapspassen van de BC (Dus Koper 1, Brons 2, Zilver 4, etc.)  Het aanmeldformulier voor de mosselavond vind u onderaan deze pagina.

UPDATE: De mosselavond is helaas op dit moment helemaal volgeboekt. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de organisatie aanmeldingen@bckatwijk.nl.

Comments are closed.