Businessclub vv Katwijk contractverlengingen Susan, van Ooijen en Jongeneelen

Susan, Jongeneelen en Van Oijen verlengen hun contract

by • 30 oktober 2014 • Katwijk 1, NieuwsComments (0)906

Robbert Susan, Jeffrey Jongeneelen en Donny van Oijen zijn voorlopig nog op ‘De Krom’ te bewonderen. De voetbaltechnische commissie van vv Katwijk is op vele vlakken achter de schermen druk bezig met de toekomst. Zo is men met het oog op het seizoen 2015-2016 al begonnen met de gesprekken met spelers uit de 1e selectie. Verheugd kunnen wij mededelen dat deze week een contractverlenging overeengekomen is met Robbert Susan, Donny van Oijen en Jeffrey Jongeneelen.

Donny van Oijen en Jeffrey Jongeneelen kwamen als jonge onbekende spelers naar vv Katwijk toe. Beide spelers hebben zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld tot gevaarlijke aanvallers. Voor Jeffrey wordt het zijn 4e jaar en voor Donny die zaterdag zijn 25e verjaardag viert, wordt komend seizoen zijn 5e jaar bij vv Katwijk.

De in Oegstgeest wonende Robbert Susan is een verbintenis voor twee seizoenen overeengekomen met de technische commissie. Drie seizoenen geleden kwam Robbert over van vv Voorschoten’97. Bij vv Katwijk ontwikkelde de 26 jarige linksbenige middenvelder zich tot een belangrijke dragende speler. Met zijn voetbalkwaliteiten, werklust en enthousiasme is hij dan ook zeer geliefd binnen de club.

Comments are closed.