Nachtwacht bed en linnen businessclub vv Katwijk

Vrijdag 15 mei: Businesscafé: Speler van het jaar verkiezing

by • 30 april 2015 • Businessclub, Evenementen, NieuwsComments (0)992

Namens Paul en Marijke Krispijn van onze sponsor De Nachtwacht Bed & Linnen, nodigen wij u uit voor een gezellige avond op vrijdag 15 mei a.s. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom in hun prachtige zaak aan de Ambachtsweg 24a, (bedrijventerrein ’t Heen) in Katwijk. Tijdens deze avond zal Keurslager Vooys weer een fantastische BBQ voor ons verzorgen.

Onder het genot van een hapje en drankje kunnen we deze avond met elkaar terugkijken op een prachtig voetbalseizoen, waarin onze mannen promotie en dus terugkeer naar de Topklasse hebben bewerkstelligd. De complete selectie en staf van het 1e elftal is voor deze avond uitgenodigd, want….deze avond zal de prijsuitreiking plaatsvinden van het “De Nachtwacht Speler van het Jaar klassement”. Welke speler gaat er dit seizoen met het schitterende EASTBORN-bed naar huis?

In verband met de catering en de verdere voorbereidingen, zouden Paul en Marijke het zeer op prijs stellen als u uw aanwezigheid wilt doorgeven avia het onderstaande formulier. Graag tot ziens bij De Nachtwacht!
Met vriendelijke groet,

Paul en Marijke Krispijn
Businessclub Katwijk

DE VOORINSCHRIJVING VOOR DIT EVENEMENT IS REEDS GESLOTEN

Comments are closed.