Nachtwacht bed en linnen businessclub vv Katwijk

Vrijdag 16 mei: BC-Café bij De NACHTWACHT Bed en Linnen

by • 6 mei 2014 • Businessclub, Evenementen, NieuwsComments (0)1391

Hierbij mogen wij u namens Paul en Marijke Krispijn van harte uitnodigen voor alweer de laatste Businessclubavond van dit seizoen! Deze wordt gehouden op vrijdag 16 mei a.s. bij De Nachtwacht Bed en Linnen. Vanaf ± 17.00 uur zullen Paul en Marijke u en ons op enthousiaste wijze ontvangen in hun mooie beddenwinkel die speciaal voor u wordt omgetoverd tot een nóg gezelligere accommodatie.

De culinaire zijde van deze avond wordt verzorgd door een heerlijk buffet van HH Catering en de verrassende wijnen van Bicking. Op deze dag hopen wij samen met u nog wat na te praten over dit roerige seizoen en deze vervolgens op een gezellige wijze af te sluiten. Om vervolgens met frisse moed te kijken naar de rest van dit jubileumjaar en de toekomst van de v.v. Katwijk en BC Katwijk! Tevens word op deze avond om ± 20.00 uur de prijsuitreiking gedaan van de ‘NACHTWACHT- Speler-van-het-jaar klassement’. Wie o wie gaat er dit jaar met het schitterende EASTBORN-bed naar huis!?

In verband met de catering en de verdere voorbereidingen zouden Paul en Marijke en wij het zeer op prijs stellen als u uw aanwezigheid z.s.m. wilt doorgeven via aanmelden@bckatwijk.nl

Uiteraard zijn wij op zoek naar nieuwe BC-leden voor aankomend seizoen. Heeft u vrienden of relaties die graag eens kennis komen maken met Businessclub Katwijk dan zijn zij op deze avond van harte welkom. Wij willen u in dat geval wel vragen om deze personen in uw aanmelding aan ons door te geven. Of laat het ons weten via sponsoring@vvkatwijk.nl zodat wij eens een kennismakingsgesprek aan kunnen gaan.

Wij hopen u allen volgende week vrijdag te zien bij De Nachtwacht!

Met vriendelijke groet,

Paul en Marijke Krispijn

BC Katwijk

Comments are closed.