Winterbarbecue Businessclub vv Katwijk

vrijdag 30 januari: Businesscafé Winterbarbecue

by • 13 januari 2015 • Evenementen, NieuwsComments (0)2661

De feestdagen zijn achter de rug en u heeft inmiddels ruim de tijd gehad om al dat lekkers wat deze dagen op tafel heeft gestaan te verteren. Om het nieuwe jaar net zo goed te beginnen als de oude is geëindigd hebben we weer een smakelijke editie van ons BusinessCafé op de agenda gezet.

30 januari trappen we af met de eerste barbecue van dit jaar. Laten we eerlijk zijn, het is nooit te vroeg om de barbecue aan te steken. Omdat binnen in het businesshome barbecue-en ons niet zo’n goed idee lijkt (en we de nieuwe tribune niet in vlammen op willen zien gaan voordat deze uit de steigers is). Hebben we Dick van der Plas weten te overtuigen dat het een enorm leuk feestje is voor KBM om gastheer van te zijn. Voor dit heerlijk winters barbecuefestijn wordt u vanaf 19.00 uur verwacht aan de Scheepmakerstraat nummer 2 in Katwijk.

Omdat ook hier geldt dat het moeilijk inkopen doen is als we niet weten hoeveel gasten wij welkom mogen heten, vragen wij om u voor 27 januari aan te melden. Dus nu je hier toch bent, doe ff invullen dat formuliertje hieronder 🙂

UPDATE: De inschrijving voor dit evenement is inmiddels gesloten.

Comments are closed.