Kloetinge Katwijk

vv Katwijk aanstaande zaterdag op bezoek bij Kloetinge

by • 25 september 2014 • Businessclub, Katwijk 1, leden, NieuwsComments (0)1030

Met 9 punten uit 3 wedstrijden en een doelsaldo van 12 voor en 1 tegen staan WE fier bovenaan. Gevolgd door de buren Quick Boys en Rijnvogels. Nu komt er natuurlijk iets over een zwaluw en een zomer, en de bal is rond, de competitie is nog lang en meer van deze kreten. Voorlopig en naar wij hopen nog zeer lang staan WE bovenaan in de hoofdklasse B.

Aanstaande zaterdag zal op het eiland Zuid Beveland (Zeeland) de wedstrijd tegen de V.V. Kloetinge worden gespeeld. Kloetinge, een ringdorp van Goes met als bekendste voetballer de ex-Ajacied Kees Zwamborn staat op dit moment op de 12 plaats. De drie wedstrijden die de groenwitte gespeeld hebben leverde 1 punt op en 4 doelpunten voor en 7 tegen. De wedstrijd vangt aan om 14:30.

Naast het sportieve nog een mededeling van huishoudelijke aard. De sponsors van de V.V. Katwijk zijn zonder opgaaf van reden niet welkom in het sponsorhome. Maar dat zal ons niet belemmeren om de mannen naar een 4de overwinning aan te moedigen zodat de ranglijst zaterdag om 16:30 er nog hetzelfde uitziet als vandaag.

Comments are closed.