VV Katwijk presenteert jubileumboek ter ere van 75-jarig bestaan.

by • 8 juni 2014 • Foto's, Katwijk 1, NieuwsComments (0)1597

Naar aanleiding van het 75-jarig jubileum van de v.v. Katwijk is het afgelopen zaterdag het schitterende jubileumboek ‘Van de gasfabriek tot de sterren’ gepresenteerd.

Tijdens de laatste dag van de familiedagen werden er door Wim Nijgh een aantal leden van de v.v. Katwijk het podium op geroepen. Kees de Best, Jaap van Duijvenbode (oud voorzitter), Aam de Punch (voetballer), Greet v.d. Bosch (familiedagencommissie), Heleen van Delft (supportersvereniging), Dick van der Plas (KBM) en Diek Parlevliet (hoofdsponsor P&P) waren de leden die het boek in ontvangst mochten nemen.

Na de presentatie van het boek was er de gelegenheid voor alle leden om het boek alvast even door te bladeren. De eerste reacties op het boek waren overweldigend.

Leden vanaf 12 jaar (1 per gezin) krijgen het jubileumboek gratis als lustrumcadeau. Het afhalen van het jubileumboek kan in de kledingshop op 12 en 19 juni van 19.30 t/m 21.00 uur. Vergeet niet bij het afhalen je lidmaatschapskaart van v.v. Katwijk mee te nemen.

Extra exemplaren zijn ook in de kledingshop (12,50 euro) verkrijgbaar. Een ideaal vaderdagcadeau.

Comments are closed.