vv Katwijk trekt ervaren verdediger Stam aan!

by • 16 juni 2014 • Katwijk 1, NieuwsComments (0)845

De technische commissie is er in geslaagd om de felbegeerde ervaren nummer 4, waar de club al een tijd op zoek naar was, aan te trekken.

De 34 jarige Stefan Stam komt over van de profs van Fc Den Bosch, waar hij net promotie naar de Eredivisie mee misliep. De 1.88 mtr lange, linksbenige centrale verdediger staat bekend om zijn leiding gevende capaciteit, naast zijn winnaarsmentaliteit. Stefan kwam in de jeugd uit voor AZ en PSV-Eindhoven. In 2001 maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal bij Eindhoven. Vanaf het seizoen 2003/2004 speelde Stam 10 seizoenen in Engeland.

Stefan begon in Engeland bij Oldham Athletic, dat uitkwam in de League One, het 3e niveau van Engeland, en woonde toen in Manchester. Na 6 seizoenen verruilde Stefan in 2009 Boundary Park voor de club Yeovil Town, om daarna te verhuizen naar Hereford United, waar hij van 2011 tm 2013 voor uitkwam.

De in Amsterdam woonachtige Stefan gaat zich na één seizoen Fc Den Bosch nu richten op zijn maatschappelijke carrière en zal dat gaan combineren met voetballen bij vv Katwijk.

Wij wensen Stefan heel veel succes bij vv Katwijk.

Comments are closed.