Kattukse Veiling

We gaan weer veilen! Vrijdag 4 april

by • 6 maart 2014 • Businessclub, Evenementen, NieuwsComments (0)1036

Een maandje later dan we gewend zijn, maar we gaan weer veilen! Op vrijdag 4 april hebben we alweer de 7e Kattukse Veiling. De veiling is een jaarlijks terugkerende activiteit bij v.v. Katwijk. Naast het feit dat het door bezoekers wordt ervaren als een gezellige avond, zorgt de veiling tevens voor een belangrijke financiële bijdrage aan de doelstellingen en ambities van de club.

Tijdens de Kattukse Veiling gaan er ieder jaar weer kwalitatief hoogwaardige en spectaculaire kavels onder de hamer in de kantine op sportpark De Krom. Niet alleen businessclubleden, maar ook de overige leden van de vereniging weten de weg naar de Kattukse Veiling ieder jaar weer te vinden.

De veilingcommissie vraagt ook uw hulp

Eén van de doelstellingen van de veilingcommissie is om weer een verrassende en hoogwaardige kavellijst te presenteren. Daarbij kunt u denken aan onder andere volledige verzorgde (buitenlandse) voetbalreisjes, verwenweekendjes, diverse huishoudelijke apparaten en bijvoorbeeld heerlijke diners. Hiervoor worden de komende weken de sponsors en kaveldonateurs weer benaderd. Maar ook u, als lezer van dit bericht, kan een bijdrage leveren door uw suggesties voor kavels/donateurs bij de veilingcommissie kenbaar te maken. Dit kan via het emailadres pr@vvkatwijk.nl

U zult de komende periode via deze site op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen rondom de 7e Kattukse Veiling. Zet vrijdagavond 4 april alvast in uw agenda!

Comments are closed.